Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszka88888

Studium? Zawód dla kobiety...

Polecane posty

Gość szara myszka88888

Myślałam o protetyce słuchu, logopedii, techniku farmacji, optyce. Uczęszczacie może do jakiegoś studium w Warszawie o ciekawym kierunku po którym jest praca?;> Może macie doświadczenia z wymienionymi przeze mnie? Co opłaca się finansowo? Mysllam o protetyce słuchu, lubię pracę ze starszymi ludźmi ;-)... chciałabym pracowac u siebie, jakiś mały biznesik.... To musi być ZAWÓD, nie jakieś pospolite studia, typu nieszczesna obrona narodowa, marketing... w ogóle nie myśle o studiach... Poradzicie coś?

Gość szara myszka88888
a najbardziej lubie zwiedniete siusiaki starszych panow

Gość szara myszka88888
nawet podszywać się niektórzy nie potrafią... współczuć ;-) Myślę o jakimś techniku medycznym, jednak niekoniecznie. Jestem na etapie rozmyslań nad własnym biznesem... jednak chciałabym też posiadać konkretne kwalifikacje..

Gość szara myszka88888
Jakie kwalifikacje są potrzebne do pracy w agencji towarzyskiej ?

Gość szara myszka88888
nie zaśmiecaj mi topiku ! Nie zapraszałam podszywa do dyskusji!

Gość szara myszka88888
Czy w agencji towarzyskiej mogę dawać dupy w majtkach ?

Gość szara myszka88888
Koleś ,aż tak bardzo jesteś niezaspokojony, ze musisz podniecać się tu ?:D Zmień temat.....

Gość szara myszka88888
który facet mnie zerżnie w pupe ?

Gość Miksaa
zaczernij sobie nika. Ja wybieram się na technika dentystycznego

Gość kalafior,...
jak najbardziej studium potem uzupełnienie studiów do niedawna jak ktoś zrobił studium to automatycznie wskakiwał na 2 rok studiów, kiedyś tak było - dziś nie wiem. protetyka, farmacja jak najbardziej logopedia to raczej studia, ale czemu nie? wiesz wszystko zależy od miejsca zamieszkania, w okolicach Wrocławia-Wałbrzycha nie potrzebują rehabilitantów jest tu kilka szkół, ale nad morzem jejt praca, trudno mówić o pracy chyba że otworzysz własny biznes

Gość ja polecam ratownictwo
medyczne, bardzo opłacalny zawód, mam znajomych którzy ukończyli ten kierunek i od razu znalezli pracę. Ja jestem po studium farmaceutycznym, mnóstwo nauki a z pracą szczerze mówiąc ciężko. Nie mogłam znaleźć stażu, tak samo koleżanki które ze mną kończyły szkołę i trzeba było iść na staż z UP za 1000zł na rękę :(

Gość szara myszka88888
Nie, ratownik medyczny nie, jednak nie az tak medycznie ;-) I bardziej dla facetów ;-), farmacja... za dużo juz chyba... Protetyk słuchu mnie kusi... jakie perspektywy po tym? W Warszawie...