Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marilenkagaba

Efekty po slim lipo i gdzie robić ?

Polecane posty

Gość Marilenkagaba

Dzien dobry wszystkim, "Dojrzałam" no... prawie do decyzji zrobienia sobie zabiegu slim lipo na kolana i wewnętrzne strony ud. Czytając fora , z jednej strony napawam się optymizmem - a z drugiej aż ,przysłowiowo, "strach się bac". jesli ktoraś / któryś z Was jest po tym zabiegu - wdzieczna będę o refleksje......

Gość TakaJednaaaaa26
ja tak "dojrzałam" jak ty do botoksu a teraz płacze w poduszkę !

Gość Marilenkagaba
No własnie jestem na etapie "strasznie chcę" i niesamowicie sie "boję". Najgorzej,że na forach jest dużo (podobno) osob reklamujących swoje salony - a ja chcialabym rzetelnej rady. Ja zrobiłam sobie permanent na oczy i usta (brwi też) i jestem zachwycona...

Gość potłuszczu
a ja dzisiaj wyszłam z Kliniki po odessaniu kolan i ud. moja mama była przeciwna temu-ale podczas mojego przyjęcia do Kliniki lekarz spokojnie z nią porozmawiał i przekonał,ze jednak to nie moja fanaberia. schodząc ze stołu mało co nie zemdlałam jak zobaczyłam swoje kolana.po prostu szok. przyśrodkowe i przednie powierzchnie ud też super oddessane. mogę polecić-nikogo nie chwaląc i reklamując-trzeba pojechać i tyle. Poznań-dr Kruk w Solumedzie. na prawdę warto. i jeśli jesteście dobrze ustawione po zabiegu na lekach przeciw bólowych nic NIE BOLI.

Gość chimena
ja zdecydowałam sie na slim lipo w elite w warszawie u dok. jaworskiego jakoś tak , mam zamiar robić brzuch i talie , teraz jestem w fazie ustalania terminu i wszytskich badan jak bede po to dam znać , ale myśle ze bedzie to dopiero pod koniec października

Gość marilenkagaba1
Przepraszam,ale odrzuca mi haslo ( coś musze mylić)

Gość marilenkagaba1
Do "potluszczu" mialaś zwykłe odsysanie czy slim lipo? Do chimena Daj znać prosze - własnie tam sie wybieram

Gość POoznaniankka
Nie polecam dr Kruka, to partacz wszechmorzebny, do niego w Poznaniu nikt nie chodzi. Zatrudnił firmę, któa zajmuje się tzw szeptanym marketingiem, tzn osoby pracujące w takiej firmie polecają na wszystkich forach dr Kruka i go zachwalają. W istocie nie sa to jego pacjentki, tylko podstawione osoby. Nie chcialabym wpasc w jego łapy. Ma w Poananiu opinie partacza i to bardzo drogiego partacza. Mojej znajomej jak poszła do niego na konsultację i zdziwiona była ceną przyszłego zabiegu, powiedział, że jak się zre za duzo to później trzeba zapłącic lekarzowi. No ale nie tyle. Jezeli któraś nie wierzy, niech pójdzie bez zapowiedzi do jego "super" kliniki, nie ma tam psa z kulawa nogą, a jak sie umówisz na konsultację, wówczas siedzi kilka pań i dziwne, ale czekają. Na co? Robią sztuczny tłok. Nie bądxcie naiwne, nie wierzcie w te zadowolenia, kruczku, kruczku. A dla potwierdzenia, ze jest to prawda, zachwalaczka "kruczka" niech pokaze zdjecia sprzed i po zabiegu. Uwierzcie mi, że nic nie pokaże. Na wielu forach szeptany marketing poleca dr Kruczka, ale niczym nie umie potwierdzic, ze jest pacjentką. Jest bardzo miła, wszystko w tym samym stylu, typu: idż na konsultację, a później powiesz nam jak było. Wypalił laserem kobitce dziure w udzie i zeby siedziałą cicho, zaproponował jej termaże za darmo. To jest praca dr Kruczka.

Gość MMMaryś1
Dr Zawodny to przeciez stomatolog, do stomatologa na odsysanie tłuszczu? Przecież stomatolog nie ma nic wspólnego z takimi rzeczami.

Gość AnnaJagielska1
Ja miałam odsysanie Body Jet i jednoczesnie SmartLIpo i polecam. 10cm ubytku w centymetrach. Zdjecia wystawiłąm na fotosiku i umiesciłąm na topiku o Body Jet. Oczywiscie od razu napisano, ze zdjecia są nie tej osoby, tylko stanik ten sam. Dobrze, ze na pierwszym zdjeciu sprzed zabiegu mam kawałek brody, to jutro jak maż wróci z pracy, zrobi mi zdjecie z moim kawałkiem brody dla niedowiarków. Na zdjeciu po zabiegu jest widoczna jak krowa blizna na brzuchu. Jestem zaszokowana, nawet nie napisałam gdzie robiłam a juz komentarze, że kliniki się reklamują. Co sie dzieje na tych forach. Wyglada na to, ze ci lekarze nawzajem sie opluwaja. Ci którzy nie maja pracy opluwaja tych którzy mają. Żenujace. Dla osób, które sa zainteresowane zabiegiem, jak ja przed, napiszę, ze jest to do przejścia, nie boli jak niekórzy opisują i daje ładne rezultaty. Można zobaczyc dla potwierdzenia moje zdjecia które muwia same za siebie.

Gość 85Maya
Ja robiłam zabieg Slim Lipo w centrum Laseroterapii Elite w Warszawie i jestem bardzo zadowolona, zero powikłań, problemów czy bólu, efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Ostatnio weszłam na ich stronkę bo będę szła do nich na depilację laserową i widziałam, że mają teraz promocję na Slim Lipo :) warto skorzystać.