Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dallia

Czy są tutaj pracodawcy z Warszawy???

Polecane posty

Gość Dallia

Potrzebuję kilku informacji dotyczących rekrutacji/przyjęcia do pracy.

Gość Jestem pracodawcą z Warszawy.
Pytaj.

Gość Dallia
Najbardziej interesuje mnie praca w Agencji towarzyskiej. Ale żebym nie musiała zdejmować majtek.

Gość Dallia
podszywaczom podziękujemy choć muszę przyznać że czasami lubię się pośmiać z tych Waszych głupot. A czy możesz mi napisać jaką działalnośc prowadzisz?

prowadzę działalność charytatywną ;)

Gość Dallia
charytatywną...:) tzn?

JAK AGENCJA to tez ma swoej wymagania ,musisz byc ladna, sympatczna , ruchliwa, lodzikowata z polyczkowaniem, i takie tam , inne kamasutry, ale cv daj , bo pomylsa ze nie ejstes profi, i zz trzy jezyki angielski , niemeicki , francuski tylkow czynie wystrczy:-P

Gość Dallia
hrabianka75 a teraz napisz to samo po polsku...

Gość Dallia
No ludzie, sprawa jest poważna i nie cierpiąca zwłoki. Pracodawca mi gdzieś uciekł ( o ile faktycznie jest tym pracodawcą..). Może ktoś tutaj udzieli mi paru wskazówek bo już nie wiem co czynić i gdzie się udać żeby znaleźć pracę.

Gość pracodawczyni i
pytaj. branża finansowa

charytatywna... jest taka działalność że chodzimy czyścić menelom na dworcu centralnym napletki... dostajemy na to dofinansowanie z PFRONU i całkiem nieźle nam idzie :)

Gość Steella
czy osoba po studiach bez doświadczenia w branży finansowej miałaby szansę na zdobycie zatrudnienia w Twojej firmie ?

Gość Steella
i taka która kończyła oczywiście inny kierunek studiów-niezwiązany zupełnie z branżą finansową..

Gość pracodawczyni i
tak. oczywiście. z moich pracownic dwie są po turystyce, jedna po pielęgniarstwie i tylko jedna po ekonomii (w trakcie). Nie ma to żadnego wpływu na jakość ich pracy

Gość Steella
to może ja źle szukam tej pracy w takim razie... w zawodzie nie znalazłam pracy (brak wakatów-studiowałam pedagogikę i bardzo ciężko jest znaleźć po tym pracę) więc postanowiłam poszukać czegoąś nie związanego z moim zawodem i w razie potrzeby przekwalifikować się. Jednak problem polega na tym że i w ten sposób ciężko się gdziekolwiek przebić bo przeważnie wymagane jest przynajmniej roczne doświadczenie :( już tracę powoli nadzieję..

Gość pracodawczyni i
jeśli jesteś zaineresowana pracą w finansach to poroznoś cv po placówkach bankowych osobiście, być może akurat będą kogoś potrzebować - jest to bardzo prawdopodobe

Gość Steella
Myślałam nad pracą w recepcji lub w biurze-przecież do wykonywania takiej pracy nie są tak naprawdę potrzebne jakieś nadzwyczajne umiejętności. Ale tak sobie już myślę, że jeśli pracodawca ma przed sobą dwa CV- w jednym czyta że jest to osoba z wyższym pedagogicznym wykształceniem, która ukończyła kursy ale związane z edukacją i odbywała praktyki w różnych placówkach oświatowych, a w drugim że osoba powiedzmy z doświoadczeniem na podobnym stanowisku to coś mi się tak wydaje że bez wachania wybierze tę drugą :(

Gość a w banku nie chcesz
pracowac?|

Gość Steella
trochę się boję że się nie nadam :(

Gość psssssssssssss
też szukam pracy już dłuzszy czas i nic :( zalamac się mozna. Ja chyba wyjadę z granice bo czuje ze nic dobrego w tym kraju mnie juz nie spotka