Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinaaaa

Czy jest ktos potrafiacy naprawde wrozyc ?

Polecane posty

Gość katrinaaaa

Prosze o wrozbe mam tylko jedno pytanie Czy jest teraz ktos na forum potrafiacy naprawde powrozyc ??

Gość katrinaaaa
Kasia znak zodiak baran Czy Gurdish ur.16.12.1980 ma uczciwe zamiary wobec mnie i jest we mnie zakochany ?

wszystkie kaski sa glupiue, i sa latwo wierne, baran znak zodiaku, katastrofa, serio juz gorzej byc nie moglo niedosyc ze kaska to jeszcze baran,przechlapany znak i mie, szkoda mi ciebie serio a czy ejst w tobie zakochany, to sa inne sposoby by sie facet zakochal,spytaj sie mamy co za czary zrobila, by tata sie z nia ozenil,moze ci powie chyba ze sie wstydzi,:D

CO TO ZA IMIE MESKIE ; TUREK; oszalalas zurasowi doopy dawc, juz zaden polak cie nie cce, oj wybzyka cie i zostawi,sama sie przekonasz

Gość katrinaaaa
ile Ty masz lat dziecko ??? ani to smieszne co napisalas takie nijakie pierdoly tak myslalam ze ty to kolejna co nabiera ze powrozy

Gość katrinaaaa
to nie jest zaden Turek skoncz juz te swoje mongolskie teorie

Gość katrinaaaa
załuje ze w ogole napisalam cokolwiek na tym beznadziejnym forum gdzie przesiaduja takie puste osoby jak ty "hrabianko" co masz w herbie na tarczy dwa psy: jeden sra a drugi warczy