Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabicsiemozna

Abstynencja zabija pożądanie!

Polecane posty

Gość zabicsiemozna

EEEEEEHHHHHHH Piszę tylko po to żeby się gdzieś wygadać bo sensu toto nie ma.. Moja dziewczyna, lat 26, na zbyt wysokie libido nie narzeka - w skrócie: ma ochotę raz na.. no średnio wyjdzie na 2 miesiące. No a ja.. fajnie byłoby codziennie, ale z 2-3 razy w tygodniu to by już było nieźle. No tak czy siak po jakimś czasie mi się odechciało takiego seksu - kilka razy w roku, więc już nawet nie zaczynam. Skutek, po pół roku ona się zorientowała że coś jest nie tak i teraz się dziwi, że "się nie kochamy". Rany.. aż mnie jakiś nerw puścił.. Mówię wam - dobierajcie się dobrze, bo potem wychodzą niezłe kwiatki.

Gość kalinkkkkka
ja mam ochotę na sex tak 2-3razy w tygodniu - mąż by współżył najchętniej codziennie rano i wieczorem- i nawet się trochę martwiłam że może nie spełniam jego potrzeb ale widzę że u nas nie jest tak zle - podbudowujące;)

Gość zabicsiemozna
faktycznie podbudowałaś mnie :/

Gość NimfaBed
Ja nie wiem gdzie Wy szukacie takich kobiet. Moje kumpele narzekają że ich faceci chcą tylko ze 4 razy w tygodniu, a tu czytam takie rzeczy...

to moze sie zamieńcie dziewczynami/koleżankami i po kłopocie bedzie. a nie mozesz jej poprostu powiedziec ze ci sie chce ciągle!!?? :P

Gość zabicsiemozna
Kiedyś mi się chciało ciągle, ale w tym roku kochaliśmy się 2 razy, więc jak widzisz przy takiej częstotliwości może się wszystkiego odechcieć. A jak kiedyś ją namawiałem to powiedziała, że przecież jej też się musi chcieć. Więc teraz to mi się nie chce - i mówię to nie jej na złość, tylko naprawdę tak jest. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej wiem że to nie do końca normalne :/

Gość NimfaBed
Szkoda spędzać życia na dogryzaniu sobie. Zostaw ją, poszukaj sobie odpowiedniej kobiety.

Gość koronkowa serwetka
zostaw ją!