Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona2011

Czy może byc bezpłodny??

Polecane posty

Gość zaniepokojona2011

Witam! Martwię się trochę o mojego faceta bo w dzieciństwie oparzył swoje genitalia i teraz ciężko schodzi mu napletek i jego sperma jest taka wodnista i przezroczysta bez żadnych grudek a podobno prawidłowa sperma powinna być grudkowata i gęsta a zawsze odkąd pamiętam jest taka wodna i przezroczysta czy może być bezpłodny ?

Gość zaniepokojona2011
??

Gość Martynka może
oczywiście, że ma tylko to co wojak Szwejk, czyl;i idiotyzm wrodzony, podobnie jak ty....

Gość zaniepokojona2011
kuurdeee noo weź się ogarnij "Martynka może"!!! Ja na prawde mam problem a z tego co napisałaś to pewnie masz 12 lat!!

Gość ciekawyH*J
ale skąd my to możemy wiedzieć do cholery! I od kiedy konsystencja spermy się zmienia jak komuś skórę przypalono??? Może mu kiedys jakaś babka kopneła w nie jeszcze to może, ale opalone tylko?

Gość Martynka może
słuchaj, bezpłodność się nie stwierdza po oparzonym napletku tylko , jak działają jądra i prostata. A z takimi sprawami się zgłasza chłopak do lekarza-urologa, a przy okazji na badanie spermy. I nie mam 12 lat tylko trochę więcej, i takie pytanie jak ty zadałaś to tylko z idiotyzmem wrodzonym sie stawia.