Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyścicielka

Polecicie naprawdę dobry środek do mycia szyb?

Polecane posty

Gość gość
Na razie najbardziej wydajny płyn do spryskiwaczy, jaki używałem to http://olejeklimowicz.pl/produkty/neste-voltera-summer/ Działa bardzo skutecznie na owady nie pozostawia smug. Zastanawiam się właśnie, żeby oleje silnikowe z tej marki Neste przetestować. Trafiłem całkowitym przypadkiem, ale widzę, że sporo kierowców się pozytywnie właśnie wypowiada. Płyn w ogóle się nie pieni i nie ma śmierdzącego zapachu.

Gość gość
Mam dojscie do plynu LUMINIA rewelacja do mycia szyb. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu meilowego: szczypiorek2011@wp.pl

Gość Hannnnnnna
Kto nie dużej ilości okien to może sobie myć płynami i ocetm, ja mam duże okna i dużo - myję wodą destylowaną jak firmy profesionalne - używam też szerokiej ściągaczki (55cm) . Nie ma śladów ani żadnych smug. Polecam!

Gość kazimierzW

Ja Polecam Niemieckie płyny do mycia szyb, ewentualnie dobry jest też Angielski Astonish. Środki nie pozostawiają smug i radzą sobie z tłuszczem / brudem na powierzchniach szklanych. Ja zamawiam większą ilość z tego sklepu zawsze: euroshop24h.pl/pl/c/Plyny-do-szyb/17
Oryginalne produkty w przystępnych cenach 🙂