Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Phallus impudicus

męskie fantazje o obciaganiu

Polecane posty

Panowie, czy miewacie fantazje o tym by zrobic dobrze (ręką lub ustami) innemu facetowi? I nie chodzi mi tu o zagorzałych gejów! Mam na myśli zwyczajnych panów hetero, którzy maja partnerki ale raz, tylko jeden raz chcieliby spróbowac jak to jest czuc innego penisa w rękach, czuć jak drży, jak ma orgazm, jak przepływa przez niego sperma. Nie chodzi mi ti o nic więcej, żadnych gejowskich zachowań, całowania, ani seksu analnego - NIE! Tylko jeden raz ręką, wentualnie ustami. Macie takie fantazje? ja mam

Izaczek - a co Ty możesz wiedzieć co w jego głowie siedzi? Skąd możesz wiedzieć jakie ma fantazje? Myslisz, że ludzie się afiszują z takimi fantazjami? Nie jestem gejem, odrzucaja mnie faceci.

Jako tako nigdy takowych nie miałem... od praru dni coś za mną takiego chodzi, a właściwie jestem w stanie się zgodzić (może na anal też)... ale tylko w sytuacji kiedy obecna jest także Kobieta, która jest w tym trójkącie stroną dominującą. 100% hetero :)

ja nigdy nie fantazjowałam o innych kobietach :D Całowałam sie z przyjaciółką, fajnie było ale nie do tego stopnia, zebym sie zajawiła na to. Niestety nie będę megawyjebistą biseksualistką. Och, co za szkoda 😭 :D

Gość forsunpl
kto cie wychowaywał ?

Gość Ten pierwszy raz
To tylko robi na tobie wrażenie bo: jest to temat tabu, bo zostaniesz gejem, bo wstyd, bo wbrew naturze itd. zapewniam cię to nie zrobiłoby na tobie żadnego wrażenia, no może przez kilka chwil czy dni, byłbyś wewnętrznie rozdygotany, to coś jakby w rodzaju kradzieży jabłka ze straganu i tyle.

Gość Prawy do lewego
A czy prawa pierś nie jest większa od lewej?

Gość Prawy do lewego
O kurwa to nie w miało być w tym topiku

Gość I po fantazji
Weź w jedną dłoń serdelka a drugą go wymasuj. I już wiesz jak to będzie z drugim facetem

Gość Sebek25
Ja fantazjuję już od jakiegoś czasu o czymś takim, mianowicie jestem ja + para, która jest stroną dominującą, pani wydaje mi polecenia co mam robić żeby jej facetowi było dobrze. I tu w grę wchodzi wszystko czego taka kobietka by sobie życzyła, od masażu jego jajek po pieszczoty oralne tyłka. Dodam że to tylko fantazje:)

Tez czasem mam podobne fantazje, tyle ze najlepiej jakby facet byl bez twarzy i wydepilowany :) jak pomysle o jakims znajomym to od razu mnie odrzuca, bleeee ;)

Gość kdjhd
bi to nie geje...Ja za mlodu walilem z kolega sobie konia, ale to bylo przed naszymi babami... :)i nie ciagnie mnie do tego :)

Ale tak naprawdę to jusz kiedyś po lekkim pijaku obciągnałem koledze i powie, isz jego sperma miała wyjątkowo dobry smak. Taki wudczany. Bo walenie konia facetowi to dla mnie normalka.

Gość Fredek_z_krainy_fredek
a co dziewczyny sądzą o facetach z takimi fantazjami?:P

NO ja właśnie o tym mówie - że męskie ciało mnie odraża, chciałbym tylko zobaczyć jak to jest poczuc penisa w dłoni. A jak ktos lubi obciagac serdelki - to zyczę szczęścia.

Gość gość
Mi sie kiedys zdazylo raz zrobic loda i bardzo mi sie podobalo. Mam dziewczyne ale nadal mam na to ochote.

Gość janjan
Jestem w stalym zwiazku z kobieta i tez mam takie fantazje Musial by byc ladny wygolony minimum15cm i najlepiej przy kobiecie

Gość janjan
Gosc 0:31 podaj kontakt

Gość gość
do janjan szerminator-84@wp.pl

Gość gość
Też miewam takie fantazje nie powiem :)

Gość gość
Srednia frajda, robilem to facetowi przy okazji seksu we czworo

Gość gość
Żadne uwarunkowania kulturowe. Jestem hetero i na myśl, że miałbym drugiemu masować czy obci/ągać (bleee!) chce mi się wymiotować... Tutaj sami bi się wypowiadają, w dodatku lekko zniewieściali, bo ulegli. Faceta hetero nie będzie ciągnęło do drugiego faceta. Proste.

Gość gość
Ja mam znacznie dalej idace fantazje, ale jestem bi :P

Gość gość
jestem kobieta i nie widzę nic złego w takich fantazjach, ale one trochę jednak wskazują, że facet nie jest do końca hetero :) oczywiście to jest normalne, bo ludzka seksualność nie zna granic, ale po co ta hipokryzja i udawanie? Ja jako kobieta jestem w 100% heteroseksualna, bo nigdy nie fantazjowałam o innej kobiecie, kobiece ciało mnie obrzydza i na myśl o intymnym kontakcie z inną laską robi mi się niedobrze :o a podobno wszystkie kobiety są bi :o