Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffuck

fotka.pl wkurwiłam sie!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fffffffffuck

Gość abuuuuuuu....
dlaczemu?

Gość bo jest brzydka

Gość fffffffffuck
nie dali mi dyszki za nową focię

Gość fffffffffuck
zgadała do nie jakis koleś, nie spodobał mi sie , więc odpisałam oschle, potem zapomniałam onim a on zminił zdjęcie a ja głupia zagdałam.. bo myślałam ze po prostu oschle go potraktowałam, bo nie miała fotek wcezsniej, umówiliśmy się na wesle ze z nim pójde, a teraz patrzę...i co??? to typ który mi się nie spodobał..:/ jak wybrnąć z tego?

Gość fffffffffuck
po prostu wstawił cudze zdjęcia na jakiś czas....

Gość gafaaaa
...i bądź tu mądry i pisz wiersze Do autorki>>>>> inteligentna to ty nie jestes

Gość no nie jest
tak jak wiekszosc na fotce

Gość fffffffffuck
ej, po prostu mnie oszukał...

Gość fffffffffuck
a ja już taka podniecona że póje na wesele..:/ a teraz jestem po prostu zniesmaczona...

Gość fffffffffuck
a co to ma do inteligencji....? miałam mu kaza c na skypa wejsć, żeby go sprawdzać czy to jego zdjęcia??/ wierzyłam po prostu, a tu taki zawód

Musi być z Ciebie wyjątkowy bazyl, skoro faceta na wesele na fotce.pl wyłapujesz :D

Gość fffffffffuck
nie jestem bazyl, ale szukalam z innego miasta bo sie przeprowadzam, z restza czasami jai się nudze to wchodze tam...:/ ehh, nigdy nie myslałam , że dam się tak nabrać... ale co mu terz napisac jak cos zagada?

Gość nikt z was.......
jestes tak glupia szmata ze jedyne co przychodzi mi na mysl to: CIAGNIJ DRUTA CIPO

Gość fffffffffuck
a wy to kurtwa wszyscy tacy inteligentni!!!!!????? marnujecie życie na kafe, a co za różnica czy kafe czy fotkka??? widzę , że nikt z was NIGDY nie poznła nikogo przez i ternet.... normalnie pytam i oczekuję normalnych odpowiedzi

>>a co za różnica czy kafe czy fotkka??? Na kaffe jest mniej kurrew i gówniarstwa :)

Gość nikt z was.......
pytasz jak masz z tego wybrnac? nie znasz faceta i pytasz jak masz z tego wybrnac? musisz miec mozg wielkosc guzika zeby nie wiedziec, ze wystarczy napisac "odpierdol sie" i po sprawie. nie mowiac juz, ze fotka.pl to jeszcze wieksze gowno od nk i dziewczyny tam inteligencja nie grzesza - jak widac po tobie.

Gość fffffffffuck
do czegpoo ty pijesz??? może i kurwy są ale sa tez normalni ludzie, porządne dziwczyny,

Gość fffffffffuck
no wiem ze mogę tak napiasać, dobrze ze nie ma moich innych danych ani gg ani kom., bo jeden taki to mnie dręczył jak sie nie chciąlam dalej z nim spotykać....

>>może i k**wy są ale sa tez normalni ludzie, porządne dziwczyny, na fotce.pl???? Nie ma pożądnych - same kurrwy świecące dupą, cyckami, albo w innych kurrewskich pozach, gotowe obciągać za 5 zł :D

Tylko że na kafe czytamy ciekawe rzeczy ,wyzywamy sie :D , wypowiadamy na rozne tematy A NIE SZUKAMY NOWYCH ZNAJOMYCH :D Kuźwa niedługo to śluby bedzie można brac przez internet :o

Gość fffffffffuck
ja nie szukam nowych znajomych. mam peuno znajomych w szkole i na klatce, ja chcialam sie z nim spotkac bo nigdy nie bylam na weselu, nie mam durzej rodziny tak jak ty moze co? i uwarzam ze sex nie jest niczym zlym bo nie wieze w boga... lubie go uprawiac ale to nie znaczy ze chce zostac znajomym na wieku przez internet, chyba was pojebalo ;/

Gość walec maoralec
znajomym na wieku od jogurtu? :D