Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest???

to jak to jest z tym krowim mlekiem?czegos nie rozumiem

Polecane posty

Gość o ja pierdycze
danonki sa bardzo sztuczne i za slodkie przeczytaj co zawieraja najlepiej potrzec jakis owoc i podac z naturalnym jogurtem :)

Gość fwfwerfw
Chętnie dałabym już mojemu dziecku mleko krowie, na przykład zrobiła kaszę mannę na mleku. Tylko jakie mleko wybrać gdy jest się mieszczuchem skazanym na sklepy? (Mam 10-miesięczną córkę.)

jagoda369 masz 6 rodzenatwa a ja mam jeszcze 9 jest nas 10 rodzenstwa hehe ja dalam dziecku krowie mleko jak maial 8 miesiecy teraz kupuje kaszki bob i robie normalnie na mleku w kartonie czasami daje nan (np w nocy) a tak gotuje kasze manne blyskawiczna zwykla lub smak waniliowy i nic jej nie jest

ja kupuje normalne z biedronki te w kartonach 1,5% lub 3,2% wlewam dale pol szkl wody i gotuje kache :d jest pyszna sama czasami podjadam he

Gość czy w takim razie mleko
z kartonu np łaciate lub inne moge podawac małemu dziecku czy nie

unikaj mleka typu UHT ( te z mega dlugim terminem waznosci, np. łaciate) kupuj w woreczkach lub kartoniku, ktopre sa wazne ok. 3 dni. One są tylko poddane pasteryzacji, a nie jak te UHT w o wiele wyzszej temp. robione.

mozesz a dlaczego nie dawaj stopniowo i obserwuj na dziecko czy nie ma alergi,skazy bialkowej jak nie bedzie mial to smialo dawaj mleko

Bambarka, a gdzie Ty kupujesz ta kasze manne o smaku waniliwoym ? Bo ja szczerze pwoiedziwszy to pierwszy raz slysze o takiej. Myslalam ze sa tylko takie bezsmakowe -blyskawicxzne.

a w sklepie DD ale nawet w kauflandzie sa :) popatrz tez w innych sklepach napewno gdzies znajdziesz