Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hornyhornet

głębokie gardło

Polecane posty

Dziewczyny, jak głeboko bierzecie swoim facetom podczas sexu orlanego? Pytanie całkiem serio, bo nas facetów to mysle w większości kręci,,,

Gość aniazd.wola2
do koncsa az po same jja - inaczej mina sie to z celem.

Gość seksowna lala
na tyle, na ile daje rade. a na ile daje rade zalezy od dnia ;) czasami mi niedobrze już w połowie, a czasami moge całego i nawet sie nie zakrztusze :classic_cool:

Gość aniazd.wola2
lala aile masz lat?

Gość seksowna lala
prawie piętnaście :classic_cool: 25, a czy ma to jakieś znaczenie? ;) na kafe 25 to już wiek rozklapiochy, kryzys okołotrzydziestkowy i rozpaczliwe instynkta macierzyńskie, blokowane NIESTETY przez zespół policystycznych jajników i poszukiwanie partnera na tle nerwicowym 🖐️

Gość seksowna lala
Ja też nie :P Czuję się pięęęękna i młoda :) A ty drogi autorze szukasz dziewczyna na netowy seks ze względu na brak partnerki, czy pomimo jej posiadanie? ;) Ja mam przystojnego mężczyznę, ale niestety odmawia mi seksu od jakiegoś czasu :(

A później wielkie zdziwienie, że o zaufanie trzeba się starać długie lata, kiedy takie coś się widzi..

Gość seksowna lala
ostatnio u niego w pracy zwolnili 2 osoby i tymczasowo przejał ich obowiązki. pracuje po kilkanaście godzin. wychodzi o 7 i wraca o 23. w sumie trudno mu sie dziwic ze nie ma ochoty na nic poza spaniem :o czasami jak idzie spac nie wytrzymuję i dochodzi do gwałtów :P ;)

Gość seksowna lala
poza tym chyba tez nie dobralismy sie upodobaniami i temperamentami. ale to juz odrebna kwestia... mimo wszystko jest wspaniały ;)

Gość forsunpl
głebokie gardło wygląda jak karmienie gęsi na stłuszczone wątreóbki przysmak koneserów potraw

Gość forsunpl
nierozsmieszaj mnie tymi 12 cm ja mam 11 i już sie dławi i wyrywa we trzech trzeba trzymac zeby polkneła

Gość big-ben
,,,,ciekawe , jak by dały sobie radę z 17,5cm?

Ojj głębokie gardlo to piękna sprawa ale i trudna zarazem.I bardzo przyjemna ale z dnia na dzień się tego panie nie nauczą.A i polecam to tylko żonom dziewczyna robiąca to swojemu chłopakowi na początku związku może być uznana za jakąś ... :)) PS. wzięcie do ust całego penisa o długości 12 cm to nie głębokie gardło :)

kilka partnerek mialem w swoim zyciu, ale jeszcze zadna nie pochwalila sie glebokiego gardlem. zeby chociaz polowe...

Gość nie taki wielki
Ja mam 16,5 ale i tak bierze go do połowy bo jest taki gruby ale widać że dziewczyna sie stara