Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forsunpl

dlaczego kobiety nie chronia dzieci przed alkoholikami?

Polecane posty

Gość forsunpl

dlaczego mamy nie izoluja swoich dzieci od ojców partnerów pijacych nadmiernie alkohol? czy uwazaja takie zachowanie za dobry przyklad dla swoich dzieci tak wyobrazaja sobie w przyszlosci syna? albo partnera dla córki?

Bo baby to są jebane egoistki i tak im wygodnie,a swoje dzieci mają gdzieś,zależy im tylko na ich życiu a życie swojego dziecka mają gdzieś.Tylko dla sąsiadów i znajomych udają troskliwe mamusie.

W tamtym tygodniu byłem z CV w sklepie z dopalaczami w Stalowej Woli (szukam roboty) i jak wychodziłem do minął mnie wchodzący facet (koło 25 lat) z małym synkiem. I jaki on przykład daje dziecku ?

A dlaczego mezczyzni nie chronia dzieci przed soba? Dlaczego pija? Winilabym ojca , ktory stal sie alkoholikiem. A takiej matce to najczesciej brak odwagi odejsc...

Facet który pije nie jest facetem,alkoholizm jest objawem słabości,żaden prawdziwy facet nie jest słaby a tym samym nie potrzebuje alkoholu.Ktoś kto pije nie jest facetem tylko ciotą,pytanie tylko czemu kobiety wiążą sie z ciotami i nie umieją od nich odejść.Każda samica z innych gatunków chroni swoje dzieci,widać że kobiety nie odczuwają takiej potrzeby,wolą aby im było wygodniej kosztem swojego potomstwa.

petrol nie znam takiego faceta żeby to robił,rozumiem że w twoim mniemaniu to każdy facet to robi?A więc ty pewnie tez byłaś gwałcona przez swojego ojca.

Nie umieja odejsc bo sie boja, dobrze wiesz , ze alkoholik bywa tez agresywny dlatego to takie trudne. Mialam kiedys sasiadke , ktora zyla w takim zwiazku. Dzieci nie sa alkoholikami, ale psychika ucierpiala. Czesto kobieta nie ma dokad uciec .... bardzo zal mi takich kobiet a zwlaszcza dzieci:(

A więc jak nie odchodzą to wtedy się nie boją?Mnie się wydawało że jak kobieta się boi to ucieka,a jak do tego ma potomstwo to głównie chce chronić to potomstwo i je chronić jak tylko może.Kiedyś pewnej kobiecie pomogłem bo jej mąż ćpał,pił i bił ją.Więc mu wo\pierdoliłem a jej zaproponowałem aby przyniosła się do mojego domu razem z dziećmi,niestety odmówiła i wróciła do meża,jej mąż podał mnie do sądu o pobicie,ta kurwa której pomogłem jeszcze zeznawała przeciwko mnie.Mam nadzieję że ją już ten maż zatłukł na śmierć,takie są baby,nie należy im pomagać,baby to kurwy i zimne suki pozbawione jakiegokolwiek honoru.

rybak tobie chyba nie stoi przy kobiecie albo masz jakiś inny defekt tylko bluzgasz i bluzgasz ogierze

Petrol-przy kobiecie to mi stoi nóż w kieszeni.Nerwy nad babą biorą górę nad moją potencją,dzięki temu żadna baba nie będzie mną rządzić,żadnej babie nie pozwolę aby zmarnowała mi życie.

Odpowiedzialam Ci chyba w innym temacie:O Rybaku a wiec, ja koncze z Toba rozmowe. Nie lubie wulgaryzmu. Smiem tez stwierdzic, ze nie jestes lepszy od alkoholika bo tak jak on nie masz szacunku do kobiety. Gdybym miala wybierac ....wybralabym alkoholika niz Ciebie , bo on jak wytrzyzwieje przeprosi... przytuli, nawet "kocham" powie:D 🖐️ zastanawiam sie jak los musi skrzywdzic by byc takim czlowiekiem na NIE ?

kwietki ty kurwa chyba nie wiesz co to jest wulgaryzm.Jak człowiek skrytykuję babę to już jest źle,najlepiej kurwa to wam pozwolić na wszystko i skakać koło was i spełniać wsze zachcianki,jebane księżniczki.Skoro chcesz alkoholika to z pewnością twoje życczenie się spełni,ja to już w dzieciństwie przeszedłem,tobie tego nie zycczę bo aż taki hujem nie jestem,ale skoro tego chcesz to być może lost cię obdarzy alkoholikiem,w końcu w Polsce ich nie brakuje.

Kwiatki-nie tylko Polacy piją,ale jak chcesz alkoholika to z pewnością go znajdziesz.A jesli nie chcesz to poszukaj meza wsród arabów,im wiara zabrania pić,co prawda niektórzy tez piją ale masz największe szanse że nie trafisz na alkoholika.

Rybaku w tym dziale to ja jestem spokojna. Podziekuje za te Twoje rady bo ja swoj cel juz mam i zapewniam, ze jestem o siebie i najblizszych spokojna i szczesliwa ze swojego wyboru. A Arabka to pasowalaby Tobie :D One na pewno nie beda Cie namawiac do golenia , solarki , zabraniac alkoholu.... pozwol jej tylko czesciej sie kapac:D i ciuszka ladnego jej kup:P