Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

Czy ktoś z Was pracuje 12h dziennie?

Polecane posty

Gość kokokoko

Tak jak w temacie. Jak tak to gdzie i ile Wam płacą?

kiedyś dawno temu , płacili grosze , swego czasu nawet 3,50 / h :-O

Gość Ja pracuję 12 godzin dziennie
w banku, jestem sprzątaczką. Dostaję 500 zł za dzień.

ja pracuje w sklepie w centrum handlowym , to jest moj i mojego narzecznego sklep.. robie tu jakos pracownik i kierowniczka:) dostaje 1400 zł wypłaty za TO stanowisko za 15 dni po 12godzin.. dzis znowu 12 :/ Ale jutro 2 dni wolnego :)

swoja droga drugi pracownik też tyle dostał.. Ale coż , bylo się dobrym to nie szanowali tego. teraz bedzie 1200 lub 1300 jeszcze nie wiemy. A kobitki tu co pracuja to po 900,1000 dostaja..

Gość jakis z jukej
ja tez ostatnio pracuje po 12 h ale zarobki mam 220 L na reke dniowki takze nie jest zle :D

dąbrowa górnicza Ale my tak ustalilismy bo chcielismy być fair w stosunku do naszych pracowników.. Niestety jeden pracownik tego niedocenił.. musieliśmy się z nim pożegnać.. i na jego miejsce weszłam ja. Ale teraz pomniejszamy bo jednak wydawać 2800 na same wyplaty to troche dużo.. W porównaniu do 900 zł dziewczyn ktore latają przy butach , muszą uikladac, podawac, stać caly czas .. a tu ? siedzi się na dupie i odlicza godziny do końca:D wiec spadamy narazie nba 1300 a potem niewykluczone ze na 1200 ale to juz najmniej. niżej nie zejdziemy z wynagrtodzeniami.. Jeśli się trafi dobry szef, to można zarobić.. ale tak jak on szanuje was to tak wy jego..

Gość pot
cudowna współczuje twoim pracownikom naprawde :O

Gość gfgfdgfdf
Cudowna_Wenus1111 myslisz ze jak komus zapoponujesz 1400 zł to ktos jest w stanie za co przezyc? wynajac mieszkanie, wyzyc ??? proponuje zatrudniac studentow na utrzymaniu rodzicow bo to co proponujesz to niestety ale nie pensja marzen i aby zyc w miare godnie ....

Gość pot
1400-1300 to za mało żeby przeżyć za dużo by umrzec. Cudowna puknij się w pojebany łeb

To wy się stuknijcie! po co mi sklepo skoro ma nie miec dochodow? :/ Chcialambyc dobra.. dostawali najwieksza pensje w tym centrum handlowym! Wiem ze sie da wyzyc, nie przyjmuje żonatych , dzieciatych itd facetów! Tylko zazwyczaj takihc ktorzy maja pieniązki a chcą sobie dorobić i przy okazji zamówić odżywki po cenie hurtowej!

Gość pot
ja za 1300 to moge piernąc:) W sklepie praca cięzka to i wyplata powinna być większa. żyj za 1300 autorko poczuj się jak twoi biedni sprzedawcy

"nie da wyzyc" Wiedzieli że nie chcielismy ich mieć za wrogów.. a jeden nie sprzatałam ciągle był syf.. dostawalismy przez niego upomnienia od dyrekcji.. więc powiedzcie jak my mielismy go szanowac jak on nas mial gdzies? W dodatku mam dać 2 tys komuś kto siedzi sobie 12 z laptopem oglada filmy, przychodzą do niego koledzy siedza po 10.. praca jak nie praca.. Mamy pracowników którzy tą pensje przeznaczają na odzywki po hurcie.. a nie na "życie" to są kulturyści którzy jezdza na wystepy maja różnych sponsorów, maja duużo pieniedzy a tu siedza na dupie troche sie ponudzą i maja odzywki za polowe ceny. AAAAA te dziewczyny w sklepach obok ?? zarobią po 1000, po 900 po 800 niektore!! a mieszkaja juz z facetami i same sie utrzymuja??

to nie jest ciezka praca! siedza sobie na laptopie w miekkim foteliku całe 12 godzin:) i nie robią nic oprócz wydawania kasy.. I oni nie zyja za te pieniedze.. ile razy mam powtarzac :o

Gość gfgfdgfdf
proponuje abys zatrudnila te dziewczyny co maja po 900 zl na pewno sie zgodza na 1200 ...... :o

Gość pot
ja pr acy za 1300 tez bym nie szanował wierz mi....

Gość pot
jak to siedza na laptopie? krzeseł nie macie? Pih powinien się tym z\ainteresować

Gość gfgfdgfdf
To niech tutaj glupot nie wypisuje odnosnie jaka ona to dobra nie jest a to pracownik jest zly bo nie docenia :o

Gość njedhf
ale ona napisala ze 1400 ale na 15 dni, czytajcie ludzie. Czyli na miesiac 2800.... albo ja cos pokrecilam albo wy

przede wszystkim koleżanka podjęła to ryzyko i załozyła własną firmę , a za niskie pensje miejcie pretensje do Państwa i polityki fiskalnej która wykańcza nasz biznes

" dostaje 1400 zł wypłaty za TO stanowisko za 15 dni po 12godzin.. " czyli drugie 15 ma wolne :-) to na nasze polskie warunki nie jest jeszcze taka dziadowska kasa i podobno siedzi się przy laptopie a nie przerzuca worki