Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

Czy ktoś z Was pracuje 12h dziennie?

Polecane posty

a ile ma placic jak rozkreca biznes komus co nic nie robi by go rozkrecic tylko siedzi przy lapku?? na kase trzeba sobie zasluzyc. idz ty zaloz biznes i plac po 5 tysiecy ludziom

Gość jakaśtakaswoja
Pracuję po 12 h dziennie. Pensja na czysto 1600zł za miesiąc pracy.

dokladnie.. to nie jest moja wina że nie mogę im zaproponować wiecej. Zeby wysjc na czysto ze wszytkim musze miec min 16,17 tys zł w miesiącu.. co nie zawsze jest pieknie i kolorowo bo za jakis czas dopiero minie rok.. Tak, jedyne co ich moze bolec po pracy to dupa od siedzenia na fotelu i oczy od ogladania filmów na laptopie. Albo gardło d rozmów z koelgami którzy razem z nim siedza te 123 godzin. I tak, 15 dni maja wolnego myśle żę to jest dość fajne rozwiązanie.. a nie walic produkcji ponad 20 dni roboczych + sosobty nadgodziny i dostawać 1400 zł.. jakbym doliczyla ile trace na potencjalnym kliencie miesiecznie który by kupowal tyle odzywek.. to ich pensja wynosi 2000 tys, jak nie wiecej

ile ja bym dala zeby znalesc prace chociaz za te 800 zł... w koncu nawet te 800 piechota nie chodzi ...:(

Gość oooooooooooooooooooppppp
15 dni po 12h czyli wychodzi pelny etat 180h.

No otóż mówie.. Ci co nie mogli znalesc pracy albo nie chcieli pracować za 900 zł.. docenili by te 1400:/ Zwłaszcza ktoś kto nie narzeka.. a nudzi się się w domu TAK JAK MOI PRACOWNICY... i nie dosc ze robi to samo co w domu to dsotaje za to pieniadze + korzysci wynikajace z tych hurtowych cen..

dlatego ja nie ogladam :D i czytam głupoty na kafe :) + mój przychodzi popołudniami po swojej pracy. + tutaj jest pelno znajomych wokoło na stoiskach, idzie pogadac:)

A ja bym chciala prace gdzie mozna posadzic doope i siedziec 12 godz w necie.... miec pol miesiaca wolnego i sie nie przemeczac. Szanowala bym sobie taka robote, bo jak widac o prace nie latwo. A juz zwlaszcza o taka! A prawda jest taka, ze jak pochodzisz do kwestii szanowania pracy za wieksze pieniadze, to jako pracodawca miala bym watpliwosci co do przyjecia takich co kreca nosem... albo sie prace szanuje albo nie... Jak sie ma seksualne podejscie do pracy typu "wszysto mnie pieerdoli" to nie wiem jakie by ci kokosy placili to zawsze bedziesz leserem... taka rasa!!

najpierw musisz przejsc kurs znajomosci na odżywkach kulturystycznych :P :) nie no ogolnie to często sa wywieszane jakies ogłoszenia o prace w centrach i zazwyczaj sa to 2 dni robocze 2 dni wolnego..

2 dni robocze 2 wolnego... myslalam o pracy w galerii, w krakowie, znajomy mi mowil ze pracuja tam jego kolezanki w nanu nana i zarabiaja po 2,5 tys mies. :O tyle kasyyyy :( tylko zemysle, ze wymagaja tam dobrej znajomosci angielskiego... bo tam duzo turystow zagranicznych itd...

Gość Technik Emisji
Ja pracuję 12 godzin dziennie. Za dyżur dostaję około 230 zł. Pracuję w jednej z największych komercyjnych stacji TV w Polsce.

Gość Warszawek
No pięknie, 1300/mc to musi być niesamowite centrum handlowe, jakieś pewnie http://TarasyZlote.notlong.com albo lepiej, skoro pracownicy aż tyle dostają! No no no, muszę się do tej Dąbrowy przenieść, bez dwóch zdań!

no ale tez zwroccie uwage na to ze zarobki sa adekwatne od regionu kraju.... ruszcie wyobraznie troche!

Gość gandalf35
Co do nanu nana to chyba prawda, że tyle pracują, nawet na forum gowork.pl/opinie_czytaj,40699 sami pracownicy tak pisza, lepiej uwazać!

Gość Kierowca autobusu
Praca 11-14h dzienie 6 dni pracy/2 dni pauzy, 3000 na rękę minimalny ZUS. Jak będziecie jecahć autobusem to pomyślcie, że gościu który prowadzi pojazd może nie spać już od 14 h i być w pracy 12h. Niewolnictwo się szerzy.