Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka87

w czym na poprawiny ?

Polecane posty

Gość Natka87

a wiec, za tydzień idę na wesele, sukienke mam, ale dowiedziałam się wczoraj, że będą także poprawiny. Na początku było mówione, że nie, więc nie myśałam o ubiorze. Może ktoraś z was mi coś podpowie ??

Gość Natka87
ojj, zadna nie ma pomyslu ?

Gość Natka87
hallo odświeżam temat, bo jakos nikt sie nie wypowiedział... pomyślałam, że może ubiore tunikę i legginsy- tylko boję się, ze będę zbyt wyzywająca, sylwestrowa...co o tym sądzicie ??

Gość Natka87
nikt nie odpowie ?

Ja na poprawinach bylam wlasnie w leginsach i tunice. I w nosie mialam co kto o mnie pomysli, a wygladalam ponoc mega seksownie :P

Dodam, ze bylo to na poprawinach w styczniu. Miesiac temu tez bylam na weselu. Na poprawiny zalozylam eleganckie biale spodenki, takie do kolan+bluzka wiazana na szyi.

Gość Natka87
a jaka to byla tunika ?? jak byli ubrani goscie ?? z tego co tak ogladam, to oni bardziej jak do kosciola - spodnie na kant, elegancka bluzka... wesele jak i poprawiny beda w restauracji... mam jeszcze troche czasu w zasadzie, wiec moze kupie cos jeszcze, ale w tych legginsach wygladam niezle :P

Czarna, z rozcieciami wzdluz ramion i z takimi swicacymi aplikacjami. Goscie wygladali roznie. Bylo kilka kobiet wlasnie w laginsach, kilka w zwyklych dzinsach, wiekszosc jednak w sukienkach.

Wg mnie bez przesady z tymi kantami. Owszem mozesz zalozyc, ale przeciez idziesz na impreze a nie do kosciola. Daj fote tej tuniki.

Gość Natka87
jest wiązana na szyji, w czarnobiale geometryczne wzory, ze swiecacymi kryształkami. mam takze sukienke 'bombke' w ciemnym kolorze, bez zbednych ozdob,no i w zasadzie spodnie na kant tez sie znajda... nie mam pojecia. Na ostatnich poprawinach bylam w sukience, krotkiej, dziewczecej a goscie w wiekszosci jeansach, rybaczkach - taki bardziej schludny ubior dzienny nawet bym powiedziala

Gość Natka87
;)

Gość lepiej bardziej sexi np.
obcisle skórzane spodnie!

Ja idę niedługo na wesele :) Też będą poprawiny i zdecydowałam się na dwie sukienki. W pierwszy dzień (tej większej imprezy) ubieram bardziej szykowna kreację. Na poprawiny postawiłam na klasyczną małą czarną, która nadaje się na każdą okazję i jest wygodna. Planuje dokupić jedynie jakieś awangardowe dodatki żeby wyglądać bardziej "weselnie", a przez to, że sukienka jest skromna nie będę się rzucać w oczy ;)

Gość beata_sapkowska
Być może komuś jeszcze w tym roku przyda się ta modna stylizacja, bo ja ją wykorzystałam i okazała sie być strzałem w 10tkę. Mianowicie taka czarna mini http://eko-bielizna.pl/ do tego prześwitująca koszula, albo cekinowa bluzka, czarne buty i rajstopy. Zestawienie jest i modne i tanie ;)