Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiuniakafeteria

oczyszczanie twarzy

Polecane posty

Witam Zawsze jak miałam oczyszczanie twarzy to manualne. Ostatni jak zaczęłam pytać po gabinetach kosm, to w większosci odradzają manualne, tylko jakieś tak inne, nieinwazyjne. Mam głównie na nosie do czyszczania, ale jak sie nie wycisnie, to jakos nie wierzę, że to zniknie. Dziewczyny, co o tym myślicie. Pozdrawiam

Gość bele de jour
kiedyś tam gdzieś wygrałam peeling kawitacyjny. To też nieinwazyjna metoda oczyszczania i powiem Ci, że nawet nawet działalo. Teraz będę musiała powtórzyć

ja mam cala twarz w wagrach ... czarnych zloltych ... wyciskam, wyjda, twarz sie robi czerwona... znow sie zrobia i tak w kolko

no ale kawitacyjne, to też te wągry nie wyjdą, a mi chodzi, zeby skora byla oczyszczona a po manualnym, to za miesiac to samo sie robi, dziwne dziewczyny piszcie

no tak, z tego co slyszalam od kolezanek, jak chodzily na oczyszczanie to baba im wycickala syfy, i za miesiac, 3 tyg robilo sie znow to samo... mikrodermabrazja moze ? o czyms takim slyszalam..

ja z oczyszczania jestem zadowolona. trzymam się jednej kosmetyczki, która zaczyna zabieg od kawitacji a konczy manualnym oczyszczaniem i dobiera mi kuracje w domu. Ceny zabiegów nie są wysokie, dziewczyny nie naciągają i są szczere. Jeżeli ktoś chciałby spróbować to salon jest w Opolu na Dzierżona nr kontaktowy 77 441 46 52 Polecam :)

Gość Janka9
Byłam kilkukrotnie na oczyszczaniu twarzy w Opolu. I wiecie co? Nie polecam. Lepiej kupić sobie dobry peeling brzoskwiniowy HB i samemu oczyścić sobie twarz. Takie zabiegi są drogie, a wcale nie są aż tak skuteczne.

Gość gość
Nie dla każdej cery peeling brzoskwiniowy jest dobry, zawiera cząsteczki pestek które mogą podrażnić skórę. Na pewno dla każdej cery dobry jest peeling kawitacyjny. Dobra jest tez mikrodermabrazja jako forma oczyszczania, ale nie w przypadku cery wrażliwej lub z aktywnym trądzikiem.