Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani bum bum

zaraz wyjde z siebie i stane obok!!

Polecane posty

Gość maturks4
Wszystko można powiedzieć "pani" chamce, używającej słownictwa spod budki z piwem

Gość jf;land;fah;df;a;
:P :D :S :) :( :O :? :X

ze mną pójdź...a co ci dokładnie powiedział jeśli mogę spytać...na przyszłość będę wiedział czego nie wolno powiedzieć pani bum bum...

czy znalazlam JUZ sobie kogos na wesele, bo jesli nie to on MOZE ze mna pojsc. laskawca sie znalazl, jakbym go dorwala to....

dobrze wiedzial, bo powiedzialam mu w niedziele ze juz za pozno na szukanie kogokolwiek w mojej sytuacji. powiedzial ze pojdziemy jako przyjaciele i bedzie fajnie, a teraz wyskoczyl jak gumka z majtek z takim textem, skonczony frajer

pani bum bum...ja pójdę z tobą na to wesele i nie wyskoczę jak gumka z majtek...

zrobilabym tak, gdyby nie to ze 99% gosci na tym weselu to moja rodzina, wiec nikogo nie poznam :( Auroton to chodz :D

przyszły raczej też ;) i nie wiem czy bym ci odpowiadał jako partner ;) (ale jakbyś coś planowała odnośnie mnie po takiej imprezie to od razu mówię że pozwoliłbym się przykuć do kaloryfera jeśli bym był trochę pijany ;D )

Levviatan a czy ja tu gdzies pisze ze szukam partnera? :P tez nie wiem, czy bys mi odpowiadal, bo Cie nie znam :) drobny mak - bardzo chetnie, przyjedziesz do mnie? :)

pani bum bum -> nigdy nie wiadomo co kobietce (w dodatki pijanej :p) "odbije" na punkcie faceta szczególe nie ze to będzie ten Levviatan z kafe ;D i nie wiem czy też nie będę za młody dla ciebie bo nie wiem/nie pamiętam ile masz lat ;)

drobny mak - fajnei by bylo :) Levviatan - ja tez nigdy nie wiem co mi odbije :) o ile dobrze pamietam ile masz lat, to nie jestes za mlody :P

Gość jdfjhghfgjhsghg
kobieto ale masz problemy. ile ty masz lat? 15?

mam 21 wkrótce 22 ;p niestety nie na kafe :p :D i niestety też nie aby iść z tobą na wesele ;) otwieram z bratem sklep i trzeba doprowadzić lokal do porządku pozbyć się tego co niepotrzebne po remoncie dachu, odremontować wnętrze itp. sam tego nie zrobię a wszyscy pracują więc zostają weekendy :/ (raczej się uda skończyć remont do końca września)