Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1115

słabo w łóżku

Polecane posty

Gość aga1115

spotykam się z facetem jakies 2 miesiące. Na poczatku było całkiem... ale teraz już mi się nie podoba. Po prostu seks staje sie dla mnie nudniejszy, gorzej jest z moim orgazmem i chyba już poprostu nie pociąga mnie seksualnie. Kiedy się nie widzimy dłużej to jest całkiem nieźle, ale wystarczy kilka dni razem i czar pryska... Z moim poprzednim tez tak było... Tylko z jednym facetem było mi doskonale, kręcił mnie cały czas, cały czas miałam ochotę na seks (byliśmy razem 4 lata). Co ze mną nie tak... czy o co chodzi...? Tez tak macie?

Domyślam się, że masz bliżej 20 lat niż 30. Myślę, że spotykasz się z niewłaściwym mężczyzną... ale nie przejmuj się, zawsze możesz spotkać tego, przy którym będą motyle w brzuchu i fajerwerki w łóżku. Powodzenia!

Gość chinota
przeleć kolejnych paru kolesi to się przekonasz który najlepszy w łóżku i wybierzesz najlepszego

Gość aga1115
mam 27 lat, w swoim zyciu 4 facetów, tylko za jednym szlałam. Teraz jest jakoś tak , że na początku fajnie, bardzo jestem nakręcona, a potem... tak jakby rozpakowac prezent i być niezadowolonym i to ni eo fizycznośc trak do końca chodzi, bo całkiem przystojny z niego gość. Po prostu czar pryska.