Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onlymenooneelse

Seks zajętej z żonatym... ;)

Polecane posty

Gość onlymenooneelse

Otóż tak, mam chłopaka - on ma żone. I jest ok - kochamy swoich partnerów. Ale strasznie ciągnie nas na seks ;) U niego to pewnie znudzenie, chec czegoś nowego. U mnie to ża mój chłopak choc cudowny - nie jest w łóżku taki jaki bym chciała by był.. Jak 'zabic' w sobie to uczucie podniecenia i chec 'skoku w bok"... Sama nie wiem...

Gość NK.
Wobraź sobie co będzie jak Twój 'cudowny' chłopak dowie się o Twoim skoku w bok, jak bardzo będzie zawiedziony i ile możesz stracić.... zastanów się czy chwila zapomnienia jest warta żeby go stracić i ranić... w tym wypadku dwie osoby. W życiu nie można być aż takim samolubem... Uwierz mi.. wiem coś o tym

Gość NK.
Pomyśl co będzie jak Twój 'cudowny' facet dowie się o Twoim wyskoku w bok. Jak bardzo będzie zawiedziony - jak Cię znienawidzi. Zastanów się czy chwila zapomnienia jest warta żeby wszystko znisczzyć, zranić w tym wypadku dwie osoby.... W życiu nie można być aż takim samolubem. Seks to nie wszytsko, poza tym nie masz gwarancji że z tym żonatym będzie Ci dobrze. Sama podejmiesz decyzję. Ale pamiętaj krzywda jaką wyrządzasz innym zawsze do Ciebie wróci... Nie warto...

Gość NK.
ups przepraszam myślałam, że pierwszy komentarz zniknął :)

Gość Ka88sik
dosłownie jestem w tej samej sytuacji. tez nie wiem co robic ciagnie mnie do niego w cholere. Ale myśle cały czas o jego żonie przecież nie mogę jej męza odbić bo z moim i tak sie wali :( ale nie wiem ostatecznie co zrobie bo wszystko we mnie buzuje jak go widze

widze ze kobietki macie podobny problem do mojego,witam w klubie ,jak nie macie dzieci to sie wycofujcie bo bedziecie tak latac cale zycie za kims kto ukoi pragnienie

Gość HAHAHGAagagaga
A JA TYLKO NA TYM KOŻYSTAM I RUCHAM WSZYSTKIE NIESZCZENSLIWE

Gość Ka88sik
ja mam córkę. Ogólnie w zyciu bym sie nie odważyłą na zdrade i nie dopuścia jej ale poprostu ten mężczyzna mnie tak intryguje że ciężko mi przestać myśleć o nim.