Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko300

do dziewczyn ktore sa opalone - pomozcie

Polecane posty

Gość oczko300

potrezbuje sie opalic w dosc szybkim czasie - do tygodnia , gora dwa. solarium odpada bo nie moge. slyszalam o chusteczkach brazujacych z dax cosmetics, uzywa ktoras je ??? a moze macie jeszcze cos sprawdzonego. podszywa i beznadziejnie komentujacych podziekuje juz z gory i out.

Gość oczko300
podnosze

W rossmanie są takie chusteczki 'sun ozone' tanioszka ok. 2-3 zł., można oczywiście cały balsam za 9-10 zł co starcza na o wiele dłużej, efekt jest świetny, już po 3 godzinach i nie ma jako takich smug jak dobrze rozetrzesz, Polecam.;)

Gość oczko300
chce cale cialo, a te balsmy w jakich cenach mniej wiecej i czy opalenizna jest po nich zolta czy brazowa ?

A spray tan? Natryskowe opalanie daje szybki ale krotko trwaly efekt, jednak jesli potrzebujesz ladnej opalnizny "na juz" to chyba najlepsze wysjcie

Gość oczko300
juz kiedys na tym bylam ,tragedia, straszne plamy mialam i wcale nie bylam taka opalona, no i drogo to wyszlo

Napewno po samoopalaczu nie bedziesz bardziej opalona niz po tym.Mocnej opalenizny nie da sie uzyskac w tydzien bez slonca i korzystania z solarium Moze robilas w kiepskim zakladzie i wybralals zly odcien opalenizy jak sie wybierzesz do dobrego salonu gwaranuje ze bedziesz zadowolona.

Gość oczko300
moze wyprobuje te chusteczki sun ozone

Gość oczko300
nie chodzi mi o to zeby byc jak czekolada, ale po tym natryskowym opalaniu bylam naprawde blada a opalali mnie trojka

Gość oczko300
ok, to moze wyprobuje jakis balsam - macie jeszcze jakies typy dokladnie jaki balsam ???

Gość ddd5555555
WIECZOREM ZRÓB PELLING BUZI I CIAŁA,POTEM WYSMARUJ SIĘ DOBRYM BALSAMEM,KREMEM.RANO SAMOOPALACZE LOREALA ;DO CIAŁA W MLECZKU, DO TWARZY W SPREYU

Gość oczko300
kiedys posmarowalam sie gownem ale to nic nie dało :(

Gość oczko300
no wyprobuje jakis balsam w takim razie, podszyw do budy

Gość ja byłam na natryskowym
i byłam b. zadowolona. zrób porzadny peeling, poszukaj dobrego salonu. byłam zachwycona. pozniej troche nierówno sie zmywało, ale tak to luz :)