Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daddsdsdssd

ból brzucha długo przed okresem

Polecane posty

Gość daddsdsdssd

nie wiem czym to moze byc spowodowane,chociaz ktora z was tak ma,chodzi mi o to że czuje chya z ponad tydzień wczesniej już taki ból krzyży jak mam dostać okres i strasznie mnie to wkurza po poanad tydzień juz chodze w kładkach i boje się ciągle ze dostane okres,czy ktoras z was tez tak ma?

Gość daddsdsdssd
upppppp

Gość świetnie Cię rozumiem
Ja też ponad tydzień przed okresem mam ból brzucha. Do tego nudności, brak apetytu, zawroty głowy, płaczliwość, podenerwowanie, rozkojarzenie, uczucie ciężkości w brzuchu, głowie i całym ciele. Najgorzej jest dzień przed okresem. Gdy już go dostanę mam spokój. Nie wiem jak Ty, ale ja mam nerwicę i gdy się denerwuję PMS mam nasilony. Gdy byłam spokojna moje dolegliwości ograniczyły się tylko do uczucia lekkiej ciężkości na dole brzucha i lekkiego podenerwowanie. Ale radziłabym Ci iść z tym do ginekologa, tak dla upewnienia się, czy to tylko PMS.

Gość daddsdsdssd
raczej pmsa nie mam , nie jestem zla chociaz moze troche ale nie jestem jaks zla co bije piorunami itp.. hmm nie wiem teraz tak juz od 3 dni mnie boli brzuch na okres... a mam 21 dzien a za 6 dni mam dostrac okres a ciagle patrze na majtki czy nie mam okresu:/ bo czasami mam uczucie ze mi cos polecialo i to bedize krew

ja mam tydzien rpzed okresem bol podbrzusza oraz piersi. jak zaczyna mnie bolec jedno i drugie to wiem ze rowno po tygodniu bede miala okres:)

Gość daddsdsdssd
eh no mnie cyce bola tez juz od 2 dni :)