Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryryer

KOCHAM MOJE ZYCIE

Polecane posty

Gość ryryer

Pracuję w banku, lubię swoją pracę, lubie ludzi stamtąd, dobrze mi tam. Wynajmuję kawalerkę, mam swój samochód, studiuję zaocznie, mam kilku przyjaciół. Żyję sobie spokojnie, rozwijam pasje, podrózuję, jesli mogę. Mam 25 lat i podoba mi się takie życie. Ktos tez tak ma?

Gość kokkon
no i spoko, prosci ludzie sa zazwyczaj szczesliwsi:)🖐️

Gość ryryer
pur pur purrr ojć popierduję sobie czasem beztrosko...

Gość ryryer
HEHEHE ZAZDROSC:p

Gość niewiele ci do szczęścia
potrzeba

Gość ryryer
lubię wąchać stare skarpety, ten zapach mnie tak uszczęśliwia

Gość co ty robisz na studiach
w wieku 25 lat???

Gość stawowa zabaaaa
Ech, już pojawiły się złośliwe wpisy :O Zazdrosc Ja staram się być szczęsliwa, ale jestem zamknięta w sobie i wszystkim i się strresuję. Nie potrafię być radosna, spontaniczna i otworzyć się na życie, jak to zmienić ?

Gość ryryer
wczesniej byłam za granicą i zarobiłam na studia, dla jednych priorytet to dzieci, dla mnie nie, ale to nie powód do głupich podszywów

cieszy cię praca dla kogoś? że ktoś jest dla ciebie szefem i może ci mówić co masz robić ? Więcej ambicji dziewczyno! Samochód to żaden powód do dumy- to praktyczna skarbonka, która ma prawie każdy kto zarabia 2000

aaa dzieci nie są priorytetem, to naturalna kolej rzeczy każdej zdrowej kobiety - taka nasza rola przde wszystkim w świecie- utrzymać gatunek, chyba że jakaś biedulka nie może mieć dzieci

Gość co to za niedojda pisała o stu
ten post o studiach to jakas kurwa sierota zyciowa pisala, ale mnie wkurwiala...na studiach mozna byc w kazdym wieku i huj ci do tego ty dziabongu co to pisales

Gość co to za niedojda pisała o stu
chosia a ty kolejna wypierdalaj glupia cipo, a co nie moze byc zadowolona z tego co ma? Pracuje przede wszystkim dla siebie, a ze ty masz juz inne o tym pojecie to twoja sprawa..pewnie masz wlasna firme jebiesz 24 h na dobe i wylewasz swoje zale na ludzi zadowolonych z zycia

Ja też tak mam! Pisałam przed chwilą na topiku o szczęściu: Mi poczucie szczęścia zapewnia to, że uczę się czegoś, co mnie interesuje, że mogę chodzić do kina, teatru, na koncerty, czytanie książek...Pieniądze tez dają mi szczęście, bo mam ich wystarczająco dużo i nie muszę się martwić o przyszłość. No i oczywiście moja rodzina, znajomi i narzeczony, na których mogę liczyć w każdej sytuacji. Szczęście czuję też patrząc na zabawy mojego kota :-D

Gość wiwki
Ale z was tepoty, żal. Jak dziewczyna pisze że ma depresje i nie pracowała nigdy, a ma 30 lat, to ja wyzywacie od nieudaczników, jak dziewczyna pisze że cieszy ja jej zycie, nie bezpodstawnie, to też wyzywacie, tepoty, a większośc z was ma gówno, bo by mieć przyjaciół to trzeba być fajnym człowiekiem a tego niekupisz nigdzie, kretynko chosio Do autorki- Ja też kocham swoje życie, jest pełne ciekawych zdarzen , przyjaciol i niespodzianek

Jak na razie to autorka jedzie wszystkim tekstami jak stary żul, na nic zdały się te studia, nic kultury, nic ogłady, hehehe. Tak to jest jak ktoś zachłyśnie się wielkim miastem, a pochodzi z mniejszego, nie potrafi nawet kulturalnie z ludźmi rozmawiać. A do twojej wiadomości autorko, jestem szczęśliwa, cieszę się każdym dniem, nie wyżywam się na ludziach, nie jestem aż tak prymitywna. Doceniam życie i każdą chwile szczęścia, uciekłam śmierci spod kosy, uwierz, mam powody by świętować. A to co napisałam to tylko rada od starszej i bardziej może doświadczonej osoby- nie buduj życia na za pier****niu na kogoś, prędzej osiągniesz sukces materialny i duchowy gdy to sobie uzmysłowisz. Ale nie musisz słuchać, możesz zapitalać do emerytury jak ten robocik na swoją szefową lub szefa, a potem dostaniesz 700 emeryturki, ciekawe czy wtedy będziesz zakładała takie topiki. Pozdrowienia mimo wszystko. I nie obrażaj ludzi, to niegrzecznie :)