Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podstawowy

Kobiety jako nizszy gatunek

Polecane posty

Gość podstawowy

Kobiety sa idealnym przedmiotem codziennego uzytku, np. w takim domu sprawdzaja sie idealnie jako zlew na sperme. Jakby tego bylo malo to przedmiotowe podejscie do tego nizszego gatunku wcale nie budzi zbyt zadnych negatywnych emocji wsrod wiekszosci z nich. Tylko podstarzale frustratku nie moga zaakceptowac faktu, ze natura stworzyla je dla nas, zeby nam sluzyc... Co tym myslicie, drogie panie? Czy wy potraficie pogodzic sie z natura?

Gość tylko polskie kobiety
są niższego gatunku, kobiety innych narodowości nie

Gość podstawowy
Nawet nie macie tyle odwagi, zeby odpisac i sie przeciwstawic moim argumentom, ktore jednak dosc dobitnie obrazuja rzeczywistosc.

Gość pecherz
Ja mam czasem tak że po pracy jestem zestresowany. Nic mnie bardziej nie rozluźnia jak bicie swojej dziewczyny która wtedy mnie błaga i prosi bym przestał i że zrobi wszystko byle bym więcej tego nie robił. Wtedy wiadomo, fizycznie odreagowałem, i natychmiast nakazuje jej ściągać majtki i rucham analnie. Jak kończę (oczywiście w jej ustach a jak chociaż kropla spermy się uroni to piorę ją po ryju, czasem do nieprzytomności) to rozkazującym głosem każę jej zrobić mi coś do jedzenia. Kobieta to żywy przedmiot. Nawet Bóg Adamowi powiedział, że kobieta ma służyć mężczyźnie.

Gość so sad
odezwaly sie meskie kurwy na ktore mozna kiwnac palcem i masz all inclusive :D

Gość pecherz
Osobiście nie szanuje kobiet a traktuje je jedynie jako worki na spermę. Co ciekawe wystarczy prosta gadka a atrakcyjne, młode mgr. na stanowiskach rozstawiają nogi i proszą o ostre ruchanie. Kobiety to bezwartościowe kurwy.

Gość podstawowy
Abosolutnie zgadzam sie z Pecherzem. Kobiety w tym kraju sa bezwartosciowym szmatami, ktore nadaja sie tylko do sluzenia nam meczyznom jako zlew na sperme. Wami po prostu trzeba pokierowac, bo gdyby nie my to nadal bysmy zyli w epoce kamienia lupanego.

oczywiscie, a facet co za przydatne stworzonko, jego potrzeby to spodnie jedne na caly rok, skarpetki i majtki dwie pary na rok,kartonik wina na dzien, i cisza przez caly dzien, sa inni co maja wieksze potrzeby wino w butelce ,marki cezar:-P i czasami prosza sie o podupienie ,ale od tego to ma damy mamy panow eleganckich pleyboyow akordowych,a wy brudasy do roboty a nie an forum siedzicie,wonn ....A TAK SERIO nawet do doopy sie afcet nie nadaje bo mamy juz wibratorki:-) :D

my i tak jestesmy gora wy macie azwsze orgazmy i my o tym wiemy!!! ALE WY NIE WIECIE KIEDY KOBIETA MIALA; BO WAS KLAMNIEMY ZE MIALYSMY;HAHAHA

Gość podstawowy
hrabianko, a raczej imitacjo hrabiny - uogolniasz niesamowicie w tym swoim feministycznym belkocie. Realia sa takie, ze macie stycznosc z tego typu mezczyznami bo same reprezentujecie tak samo niski poziom, siegajacy dna. Im predzej to sobie uswiadomisz tym szybciej zaczniesz czerpac przyjemnosc ze spermy owego robola.

Gość pecherz
A kogo wasze orgazmy czy uczucia obchodzą? My was ruchamy bo my chcemy mieć orgazm a nie żebyście wy miały.

Gość podstawowy
No i co ma byc? Przytoczylas jakies wypociny brudasa w dlugich wlosach, ktory wyznaje zasade, ze im mniej dba o siebie to tym bardziej meskim to go czyni. Sama sobie w stope strzelilas tym cytatem. Jeszcze raz powtorze... niezaleznie od tego jaki facet jest to wy i tak jestescie pod gatunkiem i sluzycie jego przyjemnosciom, proste? Czy wasze wynaturzenie sprawia, ze nie taka mysl jest nie dopuszczalna dla was?

Gość podstawowy
Wiecie dlaczego wiekszosci z was marza sie fantazje seksualne wypisywane na tym smiesznym forum? Bo tak zostalyscie zaprojektowane, zeby byc szmaconymi nie tylko w lozku ale rowniez na kazdej innej plaszczyznie. Tylko dewiantki, feministki i inne tego typu scierwu jest podwazyc te slowa.

Gość podstawowy
jem kupę:)

Gość podstawowy
"tu macie odp co kobieta robi" pozwol, iz delikatnie zasugeruje ci powrot do szkoly bo masz ewidentnie problemy z ubraniem w slowa, rzeczy ktore chcialabys przekazac nam, tutaj zgromadzonym. Uswiadomcie sobie, ze to tylko przez media pokroju TVN style wam sie wydaje, ze wy cos mozecie. Nie jedna z was brnie po trupach do sukcesu ale przy kazdej napotkanej przeszkodzie i tak musi pogodzic sie z faktem, ze wtedy trzeba zaczac na kolanach wspinac sie po tej drabince, ktora zostala zbudowana przez mezczyzn.

Gość podstawowy
kocham mamę od tyłu

Gość podstawowy
kocham kupę moją i mamy kupę

Gość maciek26
"my i tak jestesmy gora wy macie azwsze orgazmy i my o tym wiemy!!! ALE WY NIE WIECIE KIEDY KOBIETA MIALA; BO WAS KLAMNIEMY ZE MIALYSMY;HAHAHA" ale my mamy w dupie czy wy mialyscie orgazm...