Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_annaaaaa

byly nie chce

Polecane posty

Gość panna_annaaaaa
wlasnie tego bym chciala, TYLKO. a tym ktorzy nie potrafia zrozumiec i uwazaja ze szpara mnie swedzi, dziekuje. moze ghdybym mijala go na ulicy widzialabym czy spojrzy czy cos powie albo oleje..ale mieszkamy w innych miastach.

Dziewczyny, no naprawdę nie mogę. Czego Ty sie autorko tak martwisz że ma Cię gdzieś? Nawet jak ma, to co z tego? Ta by myślała dziewczyna WOLNA od byłego. A Ty po prostu liczysz na coś, tak w głębi duszy.

Gość panna_annaaaaa
"tego bym chciala" odnosilo sie do "ale z czasem gdy emocje opadają można zyskać kumpla. Albo po prostu upewnić się że u osoby z która kiedyś byliśmy blisko wszystko w porządku. "

Gość panna_annaaaaa
och NIE MARTWIE SIE ze ma mnie gdzies bo tego JESZCZE NIE WIEM bo nie odpisal, jezeli tego nie zrobi- JA TEZ go bede miala gdzies. CZYTAJCIE CALOSC LUDZIE

Gość a nie pomyslalas
ale nie czaje cie dziewczynko...masz kogos to po co ci byly skoro byl taki beznadziejny jak mowisz.. przestan sie oszukiwac..dalej cos do niego czujesz!

Gość Prażynka_87
Też zgodzę się, że jesli wiem o tymże on jest w związku to nie piszę do niego , ani nie szukam okazji do spotkania bo wiem że dla jego drugiej połowy nie będzie to mile widziane. W ogóle wtedy zaczyna się już jego (a raczej ich) nowe życie i stare sentymenty musi pochować....

Gość a nie pomyslalas
Prażynka_87 wkoncu napisals dokladnie tak jak byc powinno... nie rozumiem tych głupich bylych ktore wiedza ze ma kogos a pchaja sie tam rekami i nogami i psuje ich zwiazek..

Gość panna_annaaaaa
byl beznadziejny gdy bylismy juz PARA!! gdy bylismy kumplami wszystko bylo ok, nie czaisz??nie czytasz calosci jak zwykle..... "Też zgodzę się, że jesli wiem o tymże on jest w związku to nie piszę do niego , ani nie szukam okazji do spotkania" KURWA MAC!! ON NIE JEST W ZWIAZKU I JA NIE CHCE SIE SPOTKAC!!!!!

Owszem martwisz się, bo zalożyłaś topik zakładając z góry że on może Cie olać. Czytam całość. Oraz pomiędzy wierszami też. Dobrze jest być szczerym ze sobą.

Gość panna_annaaaaa
i psuje ich zwiazek..????CZYJ, dziewczyno po raz tysieczny mam pisac ze on nikogo nie ma???

Gość a nie pomyslalas
a skad wiesz ze nikogo nie ma??

Gość panna_annaaaaa
ale jeszcze nie wiem CZY MA mnie gdzies poza tym, jak nie wiemy co pisac, to czytamy co autor tematu chcial od reszty ludzi. a chcial uzyskac odp na pytanie: "czy ktos pomoze mi zrozumiec taki fenomen, ze 90% bylych, gdy dziewczyna po jakims czasie probuje nawiazac na nowo kontakt, mysli ze ONA CZEGOS OD NIEGO CHCE?"

Gość panna_annaaaaa
napisalam ze na 100proc nie ma wiec nie musisz drazyc skad to wiem.

Skąd wiesz że 90% byłych tak myśli? Że akurat tak i że nie 100%? Bo ja myslę ze jak się były/była odzywa to jednak czegoś chce w podtekście, może nawet samemu/samej sobie tego nie uswiadamiając. Dla mnie 100% tak mysli. A myśli tak bo to prawda.

Moim zdaniem kontakt z byłymi partnerami nie jest dobry, jeśli kogoś innego macie. To jest niezdrowe po prostu. Wasze połówki czują się wtedy niekomfortowo. Pewnie często robią dobrą minę do złej gry, typu: "nie no... nie przeszkadza mi to, nie chcę cię ograniczać", ale tak naprawdę strasznie ich to boli i doprowadza do frustracji. Bo pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy, to właśnie taka, że coś Was tam jeszcze łączy. Można tłumaczyć i tłumaczyć, ale to nic nie da. Niepokój pozostanie. Warto się zastanowić, czy jest sens utrzymywania kontaktu z ex, czy nie lepiej dbać o komfort psychiczny obecnego partnera. Jeszcze raz zaznaczam, nie ma co wierzyć, jak nasza połówka mówi, że to akceptuje. Akceptuje, bo musi, a nie dlatego, że jej to odpowiada.

Gość panna_annaaaaa
mysle ze nie 100procent, bo jednak sa osoby ktore- z obu stron kogos maja i maja ze soba kontakt tylko kolezenski, ich pary sie znaja, lubia raem spotykaja...i jest ok. wiec dlatego mysle ze nie 100proc. gdyby kazda dziewczyna myslala jak ty(ze byly czegos chce), nie istnialyby znajomosci z bylymi w zajetych zwiazkach. a istnieja.i drugie polowki sie na to godza.

były autorki nikogo nie ma, na dodatek nie radzi sobie z kobietami... autorka chce mu po prostu dać dupy, już tak po koleżeńsku - w końcu po co chłopak ma sobie trzepać przed kompem

Gość panna_annaaaaa
komiczne ...naprawde jestes komiczny. jak nie masz nic madrego do powiedzenia zegnam.

Gość panna_annaaaaa
wie ze zagadalam i wie ze jak nie odp dam sobie spokoj.

Gość a nie pomyslalas
napewno nie powiedziala facetowi ze pisze do bylego..takie dupy są najgorsze ..zaklamane istoty..szukajace bog wie czego.

Gość a nie pomyslalas
panna_annaaaaa wie o tym ze zagadałas????i ze jak ci nie odp to dasz sobie spokoj...sorry albo sciemniasz albo twoj obecny to idiota!

Gość panna_annaaaaa
to ty tak uwazasz. ja nie musze ci udowadniac ze mu powiedzialam, tylko odpowiadam koralowej.

Gość panna_annaaaaa
jezuuu dam sobie spokoj w znaczeniu- nie bede juz pisac. wie ze nie gadalismy ze soba od rozstania i ze ja chcialabym sprobowac sie dowiedziec co slychac, po prostu. chyba lepiej powiedziec niz ukrywac cos, w czym nie ma nic zlego

Gość panna_annaaaaa
napewno nie powiedziala facetowi ze pisze do bylego..takie d**y są najgorsze ..zaklamane istoty..szukajace bog wie czego. panna_annaaaaa wie o tym ze zagadałas????i ze jak ci nie odp to dasz sobie spokoj...sorry albo sciemniasz albo twoj obecny to idiota! a nie pomyslalas....NIC CI NIE PASUJE i tak zle i tak niedobrze. w pierwszej sytuacji, gdybym nie powiedziala-to ja jestem zaklamana? a w drugiej- obrazasz mojego chlopaka??

jeśli nie chcesz sexu z byłym to nie zawracaj chłopakowi głowy... i tak nieźle mu dowaliłaś odchodząc...

Gość panna_annaaaaa
do komiczne: zagadalam RAZ i nie bede sie narzucac jak mi nie odp. a zrobilam to tylko dlatego zeby sie dowiedziec czy on chce utrzymywac kontakt czy ma mnie w dupie. dzieki za rade.

Gość ciekawe ze
tylko do niektorych bylych chce sie pisac, i sie pisze... nie do wszystkich...

"a zrobilam to tylko dlatego zeby sie dowiedziec czy on chce utrzymywac kontakt czy ma mnie w dupie" a może chcesz się dowartościować? chcesz żeby Cię prosił o powrót, chcesz się napawać jego cierpieniem, chcesz patrzeć jak tęskni? co za kobieta z Ciebie? serca nie masz?

Gość panna_annaaaaa
"a może chcesz się dowartościować? chcesz żeby Cię prosił o powrót, chcesz się napawać jego cierpieniem, chcesz patrzeć jak tęskni?" brak słów po prostu. co madrego jeszcze wymyslisz? gdyby tesknil sam by sie odezwal.