Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoos tak

Problem z erekcją!Chyba go rzucę

Polecane posty

Gość jakoos tak

Nie wiem sama co o tym myśleć. Facet miał ogromy problem z erekcją tzn przez 2 minuty było ok a póżniej opadł i koniec zabawy, po kilku godzinach było już normalnie , żeby znowu następnm razem pojawił się problem. Myślicie, że to coś poważnego ? Nie wiem czy go nie rzucić przez to bo to jest trochę męczące , brak normalnego seksu.

Gość jakoos tak
ostatnio przed bzykaniem kazałam mu wypić roztwór gipsu żeby dobrze stał ale ruchał mnie przez 4 godziny i teraz mam otarcia na zwieraczu, tzipie i ustach. Czy to normalne ??

Gość jakoos tak
za to tak mu się to spodobało, że kupiał cały worek roztworu gipsu jakieś 25 kg i jusz sama się boję co będzie jak zacznie to pić za każdym razem. Przecież mi dupa pęknie jak mnie tak będzie za każdym razem łoił przez 4 lub 5 h w ciągu nocy !

A gdzie mogem kupić ten rostwór gipsu ? Bo jezdem tym tematem tesz zainteresowany bo czensto muj Wielki Grzmot zawodzi i sie bardzo tym stresuje.

Gość krokodyl spaw
super partnerka z ciebie nie ma co..... dobrze ze nogi nie zlamal bo bys pytala czy go dobic

Gość slobodan
Sie moze stresuje chlopak.Zamiast skupic sie na seksie mysli o tym ze moze mu znowu nie stanie.Bledne kolo.

Gość Leszek41
Mój siusiak był mały a wzwód słaby więc szukałem jakiś rozwiązań. Poradziłem sobie z wsparciem tabletek IQman. Przywiózł mi je kolega ze Stanów. Działanie tych tabletek mnie aż zaskoczyło, siusiak jest większy a wzwód silny jak nigdy do tond :) aktualnie mogę działać o wiele częściej, szybciej się regeneruje :)