Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna z Lublina

Mam taką prośbe...

Polecane posty

do tego czujesz się tu bardzo ważna! :classic_cool: a to właśnie burzy nasze relacje :classic_cool: grypsujesz? :classic_cool:

Panie Rybaku, spokojnie, spokojnie. Ze mną jest inaczej :classic_cool: best_one --> że niby czuje się ważna, bo jestem ważna i nie wmówisz mi że jest inaczej :classic_cool: choć wiem że nie jestem pępkiem świata i tego forum też nie :)

Gość Kaska na uczuciowym
sie integrujecie

Darmowe to są tylko...próbki i to nie dla każdego. :) A co komu po takiej próbce, jeśli towar i tak nieosiągalny. :)

Motylku to że jesteście w huj drogie to ja dawno już to odkryłem ,tylko czemu do huja o tym nie chcecie informować facetów?czemu im kity wciskacie że ich kochacie i takie tam.Zimne suki jesteście i tyle

Katarzyna z Lublina..napisz przekleństwo tak by cię nie 'zgwiazdkowało'..:classic_cool: wtedy możesz czuć się czarnuchem kafeterii :classic_cool:

Po tym co oni wypisują to do soku przydało by się chyba coś mocniejszego :) Ale nic- damy radę. :)

Rybaku- my wam od początku mówimy, że jesteśmy drogie, tylko, że wy nie słuchacie. Ale to od dawna znany fakt, że mężczyznom na raz funkcjonuje tylko jeden organ, i w waszym przypadku chyba niekoniecznie chodzi o mózg :) Przynajmniej nigdy na początku. :)

nie są głupi, tylko dobrze wychowani ;) ale wiesz, jeśli Ci przeszkadza, że upominam to wystarczy powiedzieć :classic_cool: bo wiesz, ludzie mają taką zdolność że jak cos im nie pasuje to o tym mowią, lub jak w twoim przypadku pisza ;) nie chce sie panoszyc gdyz jestem nowa :P juz się ogarniam :classic_cool:

kasiu ile bierzesz za stosunek?Albo inaczej,ile byś dała razy swojemu facetowi jak by zarabiał 2500 tys zł?Mnie się wydaje że za taką kwotę to nalżzało by się mu z 10 stosunków na miesiac

A ja już teraz Rybaka rozumiem. Pewnie za mało dostaje za te swoje 2500. Musisz się kochany targować, bo pewnie ci żona, czy kochanka odlicza od tej kwoty za wikt i opierunek. :)

Motylku a ty naprawdę myślisz że wszyscy faceci to idioci?Są ludzie co nie będą korzystać z usług kobiet(czy.prostytutek).Ja się do nich zaliczam,nie dam sie wciągnąć w tą waszą gierkę.Życie bez bab jest pełne szczęścia i radości,kobiety odbierają niestety facetom szczęście i radość