Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .ddzziikuuusekk.

Czy ja się podobam tej dziewczynie ???????

Polecane posty

Gość .ddzziikuuusekk.

Cześć. Proszę o to abyście się nie podszywały pode mnie. To do podszywów piszę. I proszę żebyście dziewczyny napisały co myślicie o zachowaniu dziewczyny która mi się podoba. Jestem Wojtek, mam 14 lat. Szedłem sobie dziś na lekcję historii korytarzem. No iszła taka dziewczyna naprzeciwko. Korytarz był pusty bo lekcje już dawno się rozpoczeły ale ja zaspałem z rana i sie spóźniłem do szkoły. No i idę naprzeciwko niej. No i ona się na mnie patrzy. No to i ja na nią też. Przeszła obok i ja idę i zaczynam liczyć kroki. No bo to jest tak że jak się przejdzie 10 kroków i sie obejrzy to jeżeli ta druga osoba też się obejrzy to znaczy że to miłość na całe życie. Tak mi babcia mówiła wczoraj. No to ja liczyłem te kroki. Tylko że z tego wrażenia to nie wiem czy dobrze policzyłem. Ale po 10 krokach się obejrzałem i ta dziewczyna też się obejrzała. Czy waszym zdaniem bedzie coś z tego ?

Gość andRRRyou_soptt
to z tymi krokami, to raczej pic.. chyba, że ona też to zna, ale małe prawdopodobieństwo. skoro się obejrzała, to coś znaczy raczej.