Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

za 19 dni bede 27 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość nic się nie martw pewnie fajny
gość z Ciebie. Ja jestem z facetem, który mi powiedział, że jego przyjaciel ( znam go oczywiście) jest prawiczkiem a ma tyle lat co Ty. Podoba mi się bardzo, a czemu mi wcześniej nie powiedział?

Gość Anetka 2 2
prawiczki podobno wcześniej łysieja

Gość niezła jeste
ja Ci POMOGĘ W PROBLEMIE

niezła jeste ciekawe jak przez neta zreszta jak bys mnie zobaczyla to bys mi nie pomogla

eee dobrze sie ubieram a nawet elegancko jestem czysty i tak dalej usmiecham sie do ludzi ale zadna dziewczyna jeszcze tego nie odwzajemnila :o

i kiedys byla taka dziewczyna ktora o dziwo byla zainteresowana bylo to w szkole ale pewnego dnia poszla plotka ze jest gejem nie wiem kto ale ta dziewczyna nagle przestala sie mna interesowac

Gość ernan pospolity
nie przejmuj sie ,ja przestalem nim byc jak mialem prawie 25 lat , tak mialo byc a teraz mam za soba z 10 kobitek :P

przed 30-stka chcial bym miec dziewczyne ale jak sie nie uda to trudno juz od jakiegos czasu nie wpadam w depresie z powodu prawictwa nie jestem szczesliwy z tego powodu ale ale juz nie zchizuje z tego powodu

Do mnie sie usmiecha ta nowa dziewczyna w zakladach bukmacherskich. zdobądź jej szacunek i uznanie sowitą wygraną :classic_cool:

o ja wrzyciu tyle nie wygralem moja rekordowa wygrana to 12 zl ale gram i mam nadzieje wygrac