Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikarzeaaaaaaaaa

przetłumaczycie mi "liscik milosny" na ang?prosze

Polecane posty

Gość dzikarzeaaaaaaaaa

Mazury to rejon polski zwany krainą tysiąca jezior.Piekne miejsce.Wejdz na strone www. Duzo mam pracy i zajec i jestem bardzo zmeczona.Ale lubie pracowac. Milej kolacji. Umawiaj sie z innymi bo ja jestem daleko i wlasciwie mnie nie znasz. Moze na swieta bede w szwecji. Chcialabym cie poznac.Wydajesz sie mily, inteligentny i czuly.Inny od polskich facetow. Czy to prawda,ze w szwecji mezczyzna nie przepusci kobiety pierwszej w drzwiac?W polsce byloby to bardzo niegrzeczne. Kobieta w polsce to tylko sprzata i gotuje mezczyznie.Nawet jak pracuje poza domem.Facet w domu nie robi nic.Bardzo się roznimy. Czy to prawda że w polki w szwecji maja zla opinie?Jesli tak to przepraszam za nie. Ale jestem ciekawa...

Gość dupdapa
a w guglach nie wchodzi?

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
w googlach tłumaczy z błędami niestety

Gość xzsavgdfhfgj
najpierw to sie naucz poprawnie po polsku zdanie napisac ....porazka a potem a saksy do wielkiego swiata.. a juz ze przepraszasz za polki bo sie puszczaja HOLA HOLA ..TO jak przyznanie sie do tego!!! wszystkie sie puszczaja tak jak inne sie cenia.. ten twoj list to porazka!!!!

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
Nie pytam o opinie na temat tresci listu,a jedynie proszę o przetlumaczenie.

Gość kiok
mam nadzieje, ze nikt ci tych wypocin nie przetlumaczy, szczegolnie zdanie o tym, ze kobiety tylko gotuja, a faceci nic nie robia, a potem sie dziwimy, ze obcokrajowcy maja mowia o nas dziwne rzeczy:O A jak juz pojedziesz do tej szwecji, to jak bedziesz sie z nim komunikowala? Wagina?:O

Gość ktosinibosia
Zgadzam sie z poprzedniczkami. To nie jest twoj pierwszy list, ktory chcesz tu tlumaczyc :P Wez sie dziewczyno ogarnij bo takie jak ty wlasnie, psuja opinie innym Polkom. Naucz sie jezyka i dopiero szukaj frajera na swoje wdzieki w Szkocji :D

Gość ktosinibosia
Tfu...w Szwecji :D

.Inny od polskich facetow.masz racje zaczynaja pic w piatek koncza w poniedzialek, tacy sa Szwedzi, jak sie wylatasz po swiecie to moze sie jakis Polak zlituje i cie bedzie mail za zone,moze go dopiero po tych wyszystkich obcokrajowcach docenisz,A JAKI ON TAM sZWED NAPEWNO tUREK albo Irana, ALBO arab bity ,a ta u szwedzkiej kulturze tu wyjechala,szwed to na ciebie nassra i przyklepie,on takie jak ty to ma na peczki,obcokrajowiec bierze sobie obcokrajowke dlatego by mogl nia rozkazywac i zadzic, co masz dopowiedzenia jak jeyzyka nie znasz pierwsze 5 lat siedzi cicho potem juz sie do tego przyzwyczaja , i z toba tak bedzie kuro slepa:-)