Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamtaramtatatm

co zrobić, żeby on bardziej o mnie dbał?

Polecane posty

Gość Tamtaramtatatm

Gość ciotka klotka malonowska Y
bądź suką wredną, bo facet nie szanuje kobiety, która jest dla niego dobra ciepla i uczuciowa

Gość musisz być zołzą z książki

znajdź sobie jakąś inną radośćw życiu i z czasem polubisz samotność, to bez sensu zabiegać o względy faceta, który i tak ma to bardzo glęboko gdzieś

Gość Tamtaramtatatm
bycie suką nie skutkuje, bycie miłą też nie, prośby, groźby, płacze odpadają wiecie co zadziałało jako jedyne? jak zaczęłam pisać na gg z takim jednych chłopakiem no ale to też tylko na 2-3 dni, potem znowu to samo... a ja chcę żeby mi prawił komplementy, robił dla mnie jakieś miłe rzeczy..przecież to niewiele

Gość agamis
a co on robi ze o Ciebie nie dba?

Gość zrób mu loda z połykiem
i przestań marudzić. najpierw zadbaj o faceta a potem wymagaj

nie jestem zolząz książki....wręcz przeciwnie bardzo się starałam o to, aby mój facet byl uszczęśliwiony..ale odnoszę wrażenie, że on potrzebuje głupiutkiej naiwniary.... a po co Tobie te komplementy? ma udawać? po co ten sztuczny bajer skoro sam nie powie Tobie od czasu do czasu ciepłego słowa to nie chciej aby udawał

Gość agamis
komplementy i miłe rzeczy czasem przerastaja facetów

Gość jnxncncncnsnjshjsddhjj577
Dokładnie, bądź wredna, niemiła i przede wszystkim obojętna. Ja ogólnie jestem z natury wredna i chamska, mówię facetowi co myślę w bardzo niemiły sposób i ogólnie ciągle mi coś nie pasuje, wszyscy się dziwią że mój facet wytrzymuje ze mną (już 7 lat) a on przynosi kwiaty, chodzi jak zegarek :classic_cool: a ja zawsze jestem obojętna w stosunku do niego. Kocham go ale nie okazuję tego na każdym kroku, nie jestem romantyczką, wszystko musi być po mojemu. Czasami mi go szkoda ale sam sobie wybrał życie ze mną :p

Gość Tamtaramtatatm
tak się składa, że o niego dbam. Na seks oboje nie narzekamy, często robię dla niego miłe rzeczy, prawię mu komplementy, chcę żeby czuł, że go kocham i, że jest wyjątkowy natomiast on nie robi nic, kwiaty kupuje mi tylko po kłótni, już mu ostatnio powiedziałam, że nie chcę nic od niego po kłótni bo to i tak nieszczere skoro na codzień ma mnie w dupie, nie mówi mi miłych słów, żadnych niespodzianek, drobnych prezentów, nic. Wiem, że mnie kocha ale chciałabym, żeby mi to okazywał..

Gość agamis
moj facet nie uznaje komplememtow(no moze czasami) jak chce mi zrobic przyjemnosc to wynosi smieci albo przykreca szafke

Gość Tamtaramtatatm
ale mi okazanie miłości...wyniesie śmieci...przecież to jego obowiązek skoro tak samo mieszka w tym domu jak ty

Gość agamis
jak on ma takie zycie z Toba to moze on masochista jest :D?

Gość agamis
okazuje sie ze to co Ty nazywasz obowiazkiem dla niego obowiazkiem nie jest.......niestety

Gość Tamtaramtatatm
w takim razie co jest dla niego obowiązkiem w domu?

Gość Tamtaramtatatm
skoro wyniesienie śmieci to wyraz miłości??

Gość agamis
zarabianie pieniedzy..... przynajmniej takie mam wrazenie :)

Gość Tamtaramtatatm
mhm......więc wynieść śmieci już nie raczy tylko uznaje to za okazanie ci miłości? nie no to gratuluję

Gość agamis
chociaz wlasciwie ja tez niezle zarabiam wiec moze tez powinnam sie zrobic bardziej wymagajaca:)

agamis to do mnie? :) masochistą może nie jest bo widzę jak mu przykro kiedy czasami go obrażę albo coś powiem niemiłego ale ja po prostu inaczej nie potrafię, staram się w inny sposób rozładowywać swoje emocje ale jak on jest zawsze w pobliżu to wiadomo :D

Gość szczeryyy
Ja mojej lubej jako dowód mej miłości pozwalam przynieść sobie piwo i włączyć mecz.

Gość agamis
nie przesadzaj

mój mi przynosi piwo i włącza mój ulubiony serial :classic_cool:

Gość agamis
no moze i nie jest tym masochista. W sumie to ja tez do sympatycznych nie naleze, bo kazdy swoje miejsce w szeregu musi znac, ale zebys sie kiedys nie zdziwila jak trzasnie drzwiami z drugiej strony

Gość musisz być zołzą z książki
" jnxncncncnsnjshjsddhjj577 Dokładnie, bądź wredna, niemiła i przede wszystkim obojętna. Ja ogólnie jestem z natury wredna i chamska, mówię facetowi co myślę w bardzo niemiły sposób i ogólnie ciągle mi coś nie pasuje, wszyscy się dziwią że mój facet wytrzymuje ze mną (już 7 lat) a on przynosi kwiaty, chodzi jak zegarek a ja zawsze jestem obojętna w stosunku do niego. Kocham go ale nie okazuję tego na każdym kroku, nie jestem romantyczką, wszystko musi być po mojemu. Czasami mi go szkoda ale sam sobie wybrał życie ze mną " wspolczuje mu takiej egoistki i zimnej baby:o jego strata.

Gość taka sama jestem ja
jnxncncncnsnjshjsddhjj577 mam wrazenie ze piszesz o mnie heh, jestem chyba identyczna, czesto jak jestem zla to wyładowuje ta zlosc na nim (nawet nieswiadomie) podobno z natury tez jestem wredna ;p a pomimo tego moj kochany mnie kocha, zabiega o mnie itd :)

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl