Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martial arts of love

czy jest jakas w dlugm zwiazku z czarnoskorym?

Polecane posty

Gość martial arts of love

hej tak sie mowi ze czarnoskorzy zdradzaja ze to regula itd,a moze sa tutaj dziewczyny ktore sa juz dlugo w szczesliwych zwiazkach z czarnoskorymi??

Gość nie ma i nie bedzie

Gość jiujui
obciaganie czarnemu to najwieksze upokorzenie bialej kobiety:O

Gość nie rasistka
chyba nie jestem rasistką, tak mi się wydaje ale bycie z czarnoskórym uważam za brr obrzydliwe! co do pytania to owszem na krótszą metę związki się utrzymuja ale tylko wtedy gdy kobieta jest uległa, nie znam partnerskiego uładu takiej pary

Gość sprezynka
boze ludzie dlaczego od razu krytykujecie .nie jeden facet marzy o ciemnoskorej dziewczynie . a poza tym czy kolor skory swiadczy o preferencjach do zdrady ?!!!! BZDURA

Gość chinota
kolor nie, ale kultura w jakiej się wyrosło, a ich kultura jest naprawdę dość swobodna pod tym względem... po prostu się bzykają ze wszystkim co się rusza (może są wyjątki, zależy jaki kraj)

Gość anaanaana08
Ja jestem z moim czarnoskorym mezem od 2004. Mamy dziecko i jestesmy szczesliwi. Wszystko zalezy z jakiej rodziny/kultury sie czlowiek wywodzi. Moj maz ma szczesliwych rodzicow, ktorzy wychowali razem czworke dzieci. I jego ojciec jest dla mojego meza wzorem. Wszystko zalezy od osoby, a nie koloru skory. Nie znacie bialych co zdradzaja?