Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooooo

DO tych którzy jeszcze nie spią ....

Polecane posty

Gość do pytanko
dokladnie bledne kolo:( a ja jak mialam napad w pracy i chcialam do domu to byla tez totalna panika z dojazdem do domu... ahhhhhhh unix jestes lekarzem?

Gość unix
nie jestem lekarzem, a jak te ataki sie przejawiaja?

Gość pytankoooooo
no to na pewno mnie to panika strzela jak ide do sklepu a on jest oddalony od domu dosc sporo tam sie cos zdenerwuje czy cos to najgorszy jest powrot do domu mam wrazenie ze padne w glowie mi dziwnie nie moge oddychac ale zawsze jakos dochodze do domu jeszcze nigdy nie padlam pomimo uczucia ze zaraz padne i koniec

Gość do pytanko
kolatanie serca,wrazenie ze sie zaraz udusze ,brak powietrza potliwe dlonie..totalny uscisk w glowie mysli nie do zniesienia!!zalezy co mi sie wkreci..:(

Gość unix
bo widzisz, pewnie za bardzo sie nakrecasz, bo ciagle myslisz, ze cos ci sie stanie

Gość do pytanko
mam to samo z tym sklepem...i kiedys dostalam paralizu nog... jak szlam z pracy a mialam do pokonania 20 min droge !nie moglam ruszac nogami:(

Gość pytankoooooo
no to swoja droga wiadomo ze mysli wywoluja lęk.. lęk wywołuje objawy a objawy znowu wywołuje lek ... mysli i tak caly czas ..

Gość do pytanko
dokladnie wiem ze sie nakrecam moze to sie wydac dziwne ale tego nie idzie powstrzymac...

Gość pytankoooooo
nogdiak z waty albo uczucie ze chodnik mi ucieka brrr ....

Gość unix
tak, to jest taki mechanizm samonapedzajacy sie

Gość pytankoooooo
nogi jak z waty mialo byc... no wlasnie i jak go przerwac... jak mysli caly czas sa/??

Gość do pytanko
dokladnie albo ze zaraz padniesz na ten chodnik ,ze zrobi sie ciemno przed oczami i nie bedziesz miala kontroli......

Gość pytankoooooo
no i wtedy jeszcze ta mysl jak padniesz to przeciez jestem sama kto mi pomoze co sie bedzie ze mna dzialo jak nie bede swiadoma itd ...

Gość do pytanko
i dodatkowo cos sobie ostatnio wkrecilam i boje sie jak jest ciemno,nie zasne......jestem szczesliwa jak sie robi widno:(

Gość unix
jak przerwac? pewnie myslec o czyms innym

Gość pytankoooooo
no ale o cym myslec skoro sie czuje przykre dolegliwosci somatyczne to tylko moze powodowac mysli a one ten lek przed nieznanym raz myslisz ze jest ok ze jednak to na pewnoe nie nic zlego zaraz jest objawy i myslisz kurde a moze jednak cos sie ze mna zlego dzieje... straszne to jest...

Gość do pytanko
kiedys czytalam ze odpowiedni oddech pomaga np do papierowej torby...nie probowalam no i joga..chcialabym isc ale jak zwykle boje sie atakow..:(jestem szczesliwa jak siedze w domu...

Gość pytankoooooo
no ale zym myslec skoro objawy somatyczne sa takie przykre jak juz myslisz ze jst ok dobra przeciez nic mi sie nie stanie to na samo slowo stanie sie cos juz mi sie robi zle...

Gość pytankoooooo
ja tez nie probowalam i tak samo jestem szczesliwa jak jestem w domu tu sie czuje bezpioecznie ale wiadomo nie mozemy w domu zycia spedzic bo zycie mimo wszystko jest dobre ... ehh

Gość unix
to wtedy bierzesz tabletke, popijasz woda i tyle

Gość pytankoooooo
sluchaj moja droga ja musze sie polozyc wlacze jakis film zeby nie myslec i moze uda sie zasnac ... bo tak mnie kurde plecy nawalaja musze sie wyprostowac ale mam nadzieje ze pogadamy jutro... sluchaj pisz tutaj ja zawsze odpisze bedziemy tutaj rozmawialy co ty na to a moze jeszcze ktos do nas dolaczy kto boryka sie tak jak my z ta cholerna choroba ... ???

Gość do pytanko
ja czasem juz nie mam sil............do tej choroby ostatnio tez doszlo totalne rozdraznienie,wszystko mnie denerwuje nie radze sobie z niczym

Gość do pytanko
ok chetnie :) mozemy tu pisac:) fajnie jest miec kogos:) zycze milych snow!!!

Gość unix
wszystko cie denerwuje? chyba raczej jest jakis powod?

Gość do pytanko
dodaje do ulubionych:)

Gość do pytanko
nie mam powodu do nerwow:( ostatnio malowalam futryne od drzwi i sie tak zloscilam,plakalam i nie umialam sie wyciszyc.......

Gość pytankoooooo
mnie tez zystko denerwuje rozdrazniona jestem i mysle ze to przez to ze walczymy same ze soba i nie dajemy rady i jakos musimy te emocje rozladowywac przez pewnie takie rozdraznienie czy krzyk czy cos... ja bardzo czesto na brata mojego sie wydzieram chociaz nie ma wiekszego powodu bo sama ma takie nerwy problemy z ta nerwica a on mnie denerwuje jeszcze chociaz w sumie nie tak zeby zasluzyl na taki krzyk ode mnie... .. no to sie ciesze bardzo do jutra tzn nawet juz do dzisiaj kochana :) zycze spokojnego zasniecia i milych snowu i odrazu dobrego dnia bez nerwow i przykrych atakow i inncyh naszych szalonych nerwowych rzeczy :) Dobranoc :)

Gość unix
moze malowanie przypomnialo ci jakas dawna traume?

Gość do pytanko
unix a wiesz cos o objawach nerwicy i chorej tarczycy???? podobno to moze byc powiazane.....

Gość unix
oj tak, tarczyca, zrodlo hormonow