Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samamaa i samottnaaa

Nie potrafie byc sama.Samtonosc mnie zabija.

Polecane posty

Gość samamaa i samottnnaa
Ja mam 26 lat. Wczesniej bylo ok.Nie odczuwalam tak braku faceta ale z wiekiem jest coraz gorzej. 1 raz po rozstaniu bylam sama ok.roku.Pozniej jakos 8 miesiecy. I bylo ok.A teraz jest mi z tym zle. Moze poszukam sbie jakiegos stalego ukladu a seks.Ale ja nawet do tego sie nie nadaje bo moge sie zaangazowac i zakocham sie. To nie dla mnie.Seks= milosc.Niestety tak mam.

Pewnie już nie spotkacie. Miałyście swoją szansę i nie wykorzystałyście jej. Teraz robicie sie coraz starsze, zmarszczek przybywa, a wolnych facetów ubywa. Takie życie, trzeba sie z tym pogodzić.

Gość a mi szkoda
"ale tez ciezko mi sie w coś zaangazować " - oj, kobieto... piszesz gościowi, co go znasz tylko z gg, że Ci na nim zależy... i mówisz, że trudno Ci się zaangażować? :) spokojnie, wyluzuj po prostu :) jestem kobietą, ale jakbym od kogoś, kogo znam tylko z sieci usłyszała, że mu na mnie zależy to bym się poczuła osaczona i uciekała, gdzie pieprz rośnie :) spokojnie, jak nie z tym, to z następnym, normalnie: najpierw flirt, poznawanie się, spotkanie w realu, porobienie czegoś razem, pospotykanie się, komunikaty typu: fajnie się czuję w Twoim towarzystwie, a dopiero potem - oczekiwanie czegoś poważniejszego i wyznania :) spokojnie, następnym razem będzie dobrze :)

Gość gilu gilu gilgotki mam:)
Lepiej byc sama,jak z kims nie odpowiednim:)26 lat,to spoko,kwitniesz,masz czas.Ja mam ciut wiecej latek,zawsze na starosc do Ciechocinka mozna pojechac,dziadzia jakiegos wyrwac,hi hi:)

tylko ze mi sie spodobal i ze nie jest mi obojetny. Ale wyznalam mu to po 3 miesiecznej znajomosci wirtualnej. A on mi wysylal wierszyki milosne.Piosenki o milosci.

Gość a mi szkoda
w Ciechocinku tam gdzie dom zdrojowy Maxi Kaaz rusza na łowy na deptaku czai się na panie każda szansę swą dostanie ;)

Gość Moje pytanie, po co piszesz
Ja tez jestem sam, mam 21 lat, ale nie rozpaczam nad tym, bo nie ma sensu. Nic mi o nie da.

A prezent od tamtej dziewczyny dostal jakies 6 dni temu- serduszka i dzis o 14 calus. A przez ten czas caly czas ze mna rozmawial. Dlatwgo juz wiem skad te jego teksty. Wiele razy pisal z niewidocznego.Pytam sie a co ty tak z ukrycia.A" Bo niecche z nikim innym rozmawiac i zeby nam nikt nie przeszkadzal".

Gdybym ja miala 21 lat tak jak ty.To by mnie tu nie bylo teraz. wSZYSTCY ZNAJOMI W moim otoczeniu sa zajeci. Maja rodzine dzieci tylko ja sama.Niema z kim wyjsc .Kazdy biegem do domu bo maz z pracy a to obiad ugotowac. A tu na weekend wyjezdzaja gdzies.A ja ciagle sama.

Polecam wam dziewczyny książkę, która pomaga w takich sytuacjach i zmienia spojrzenie na to wszystko :) Erich Fromm- O sztuce miłość

Kaziki sa super:)ubieram kiece i lece,do Ciechocinka:) A tak powaznie,3 miesiace,i sie zaangazowalas.Niestety,takie jest ryzyko,ze wirtualne znajomosci łatwiej nawiazac,ale tez łatwiej jest zostac oszukanym.Mozesz rozpaczac,mozesz szczerze z nim pogadac,i wyjasnic,co Cie trapi,albo zacisnac zabki,i olac to...

Gość a mi szkoda
gilu gilu... - no właśnie w takich sytuacjach nie można "szczerze pogadać" :) to taki mit, że się da :) ta szczera rozmowa sprowadza się do tego, że strona, która się zaangażowała wylewa żale i pretensje: "bo ja Ci zaufałam, zaczęło mi zależeć, a Ty mnie nie chcesz"; i co ta druga strona ma powiedzieć? :) no faktycznie, nie chcę Cię, nie podobasz mi się jednak, poznałem kogoś kto mi się bardziej spodobał :D gdzieś Ty widziała faceta, który, na trzeźwo coś takiego powie? :D dlatego ta "druga strona" na ogół unika tych tzw. "szczerych rozmów", bo jej do niczego nie są potrzebne, a to bardzo nieprzyjemne w czymś takim uczestniczyć

Strzelilo mnie jakies 3 tyg. temu.aczelo mi szybciej bic serce , czesciej zaczelam o nim myslec.Motylki w brzuchu. Po tym jak 1 raz porozmawialismy przez telefon. On sam pisal wtedy zarwalismy noc.DO 2 w nocy rozmawialsimy.I rano pisze ze nie mogl spac bo ma motylki w brzuchu".A jak tam moj motylek napewno odsypia po wczorajszej rozmowie"To takie mile jest. 1 raz zaurczylam sie w kims poznanym w necie.

Gość a mi szkoda
to czemu te 3 tygodnie czekaliście ze spotkaniem? te internetowe zauroczenia to bardzo złudne są, bo człowiek się raczej zauracza w samym stanie zauroczenia niż w tym drugim człowieku...

tak,nie przyjemnie w takim czyms uczestniczyc,ale zyc złudzeniami?To chyba gorsze.A zapytac o te serduszka na gg przeciez moze.Bo jesli chłopak wciska ciemnote,to łatwiej zapomniec o takim,ktory jest nieszczery-nalezy sie cieszyc,ze wyszło to w miare szybko,a nie po roku lub kilku latach:)

Mamy sie spotkac w ta sobote.Ma do mnie przyjechac.Ale czuje ze jednak do spotkania nie dojdzie.Wczoraj nie bylo go na gg.Tzn. czesto zsotawial wiadomosc.Jedynie dostalam sms od niego.Dzis tez go nie bylo na gg.Napisalam w poludnie sms i odpisal po 15 minutach. Tazke cos sie zmienia miedzy nami.

Gość SDJOIWEUROIWE
jestem sama 3 lata pierwszy rok to był koszmar...bo ja nigdy nie byłam sama, teraz jest ok żyje mi się świetnie i w sumie nie wiem po co mi facet, wszystko mam dzięki sobie, brak tylko bliskości, seksu, poczucia więzi, ale wiem że z byle kim tego nie zbuduję więc nie żal mi aż tak bardzo, jestem ostrożniejsza i nie lecę na byle co i nie szukam na siłe pozdrawiam samotniczki :-)

A moze on panikuje przed tym spotkaniem?Bo dotad pisaliscie,gadaliscie przez telefon,widzieliscie swoje zdjecia,a tu teraz prawdziwe spotkanie...Mam tylko nadzieje,ze duzo o nim wiesz...na ile sie da,i...chyba nie zaprosilas go prosto do domu?Tylko gdzies na miescie sie umowiliscie?

Gość a mi szkoda
no i co? na te pytania o serduszka koleś powie: "tak, wiesz, bo znamy się tak krótko i pobieżnie, rozmawiam z kilkoma dziewczynami i ta jedna ostro do mnie startuje, więc właśnie zastanawiam się, na którą z Was się zdecydować" :D wydaje mi się, że dobrze się po prostu przywołać do rzeczywistości: że to jeszcze nie jest żadna rokująca na przyszłość znajomość, tylko taki początek flirtu, na razie to można tylko trochę wiedzieć, czy fajnie się z tą osobą rozmawia; a dopiero po spotkaniu się kilka razy można sobie robić nadzieje, oczekiwania; a na podstawie takiej krótkiej, netowej znajomości nie ma co sobie nabijać głowy myślami: "nikomu nie można ufać, kolejny facet mnie oszukał", itd; to coś, jak znajomość z autobusu, kiedy się już nawzajem na siebie czeka, ale jeszcze jest się przed wymianą numerów telefonu i wyjściem na kawę :) tyle, że przez Internet dużo się rozmawia, dużo się sobie mówi - więc się wytwarza złudne przekonanie, że to już "coś więcej", ale, de facto to tyle, co taka właśnie "znajomość z autobusu" :) tak jest wg mnie

Do postu wyzej- dokladnie mysle tak samo jak ty.Brakuje mi tylko seksu, bliskosci.POcalunkow.

Tak mamy sie spotkac gdzies w miescie.On ie zna mojego miasta takze musze cos wymyslecgdzie isc i co robic.Bo jak bedzie brzydka pogoda to gdzie mys ie podziejemy.A tak to mozna pojsc na spacer potem jakas kawka.I czas zleci.

Gość Piękna stara panna
Jak w nicku. Na co mi sie ta uroda zdała?:(

Wiec włacz pozytywne myślenie:)Pogoda nie na dworku,ale pogoda ducha najwazniejsza.Nie zadreczaj sie,tylko pomysl lepiej,w co sie na to spotkanie ubierzesz?:)

A;;e nie ma go na gg. I niewiem jak z naszym spotkaniem A w co sie ubrac.Nie mam nic. Zadnych ciuchow.Pomocy.

Wlasnie napsisal.Pogadam sobie z nim.

NIE PANIKUJ!!!Zjedz cos dobrego.WYŁACZ GG,i nie wypatruj go...Glowa do gory.Moze stchorzyl.Poczekaj,wiem,trudne chwile przed Toba,ale jesli jednak dojdzie do tego spotkania,a Ty bedziesz niewyspana i przygnebiona...Wez sie za cos,aerobik,porzadki,film smieszny wlacz.Sytuacja sama sie wyjasni.Jestes niepewna,w zawieszeniu,ale dasz rade,sobota blisko.Wtedy bedziesz wiedziala,z kim masz doczynienia.Czy ten ktos faktycznie jest wart czekania i przezywania;)

fajnie ze napisal:)Powodzenia!!!

Dibry jest.Pisze ze ide do wanny.Mialam ciezki dzien.A on ze cche isc ze mna.

Mogłabys go utopic;)