Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don't know why????

W czym tkwi problem

Polecane posty

Gość don't know why????

Od niespełna półtora roku szukam bezskutecznie pracy. wyslalam tony CV. Odbyłam nieskonczoną ilość rozmów kwalifikacyjnych. I na koniec zero odzewu.. nie wiem juz co mam robć, szukam już pracy poniżej ambicji- czyli na produkcję lub do sklepu, ale to tez nic nie daje.. Nie wiem czy ciąży na mnie jakieś fatum????? Niestety nie przysługuje mi staż z PUP.. Dlaczego będąc studentka w naszym kraju każdy patrzy pracodawca patrzy na ciebie steptycznie??? woli zatrudnić kogoś po szkole zawodowej bez ambicji???????

Gość lalazmaja2
to zle jak szukasz tez nizszej pracy bo pracodawca tym bardziej cie nie zatrudni widzac ze masz za wysokie kwalifikacje na stanowisko.

Gość Boluś Oluś
czy jesteś lodziarką?

Gość don't know why????
nie szukam tylko tej poniżej kwalifikacji.. Aplikuje również na stanowiska bardziej ambitne. Ale skoro nie mam z nich żadnego odzewu szukam alternatywy w aplikcji na każde stanowisko dające możliwość zarobku.. Ale i na tych kompletnie mało ambitnych ofertach nie mam szans

Gość jestes studentką
a pracodawcy szukają raczej osób dyspozycyjnych jak wyobrażasz sobie pogodzenie studiów i prace na etacie?

Gość don't know why????
A ty boluś oluś czy jesteś aż tak głupi, że nie potrafisz wymyślić niczego bardziej inteligentnego niz stale powtarzane przez półgłupów pytanie?????myślisz ze kogoolwiek to dotyka?????/

Gość don't know why????
jestem studentką zaoczna.. Niektórzy moi znajomi mieli to szczescie i znależli prace.. A ja mam totalnego pecha.. Brak odzewu z moich aplikacji totalnie obniża moja samoocene