Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaonamocno

CO MAM ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość smutnaonamocno

Kilka lat temu poznałam pewnego mężczyzne mi na poczatku nie zalezalo on zabiegal. Jakos tak wyszlo ze zaczelismy byc razem. Ogolnie zwiazek byl bardzo udany zaczelo mi zalezec. Po roku zostawil mnie bo nie spodobalam sie jego rodzinie. Jednak nadal chcial sie widywac odzywal sie i proponowal spotkania. jakos tak wyszlo ze zaczelismy znowu ze soba sypiac. wszystko bylo jak dawniej chodzilismy za reke spalismy w jednym lozku. i tak minal kolejny rok. potem wyszlo kilka spraw i nasze stosunki oziembily sie.seks byl coraz rzadszy az doszlo do tego ze dzisiaj nawet buziaka na powitanie sobie nie dajemy.widujemy sie nadal chociaz zdarzaly sie krociutkie przerwy trwajace ok miesiaca. Przez ten czas on zrobil mi kilka swinstw ja mu rowniez. Oboje nie mielismy innych partnerow. ostatnio widzialam sie z nim w tamtym tygodniu. niby wszystko bylo ok posiedzielismy pogadalismy do niczego nie doszlo i odwiozl mnie. po tym spotkaniu cos sie zmienilo nie odzywa sie odmawia mi spotkan

Gość smutnaonamocno
wkurzylam sie zapytalam w czym rzecz a on zaczal wyciagac stare brudy. zapytalam czy chce zeby byl koniec a on ze nie moze mi tego powiedzec. meczylam go i meczylam bo moze to dziwne ale wydaje mi sie ze latwiej by mi bylo o nim zapomniec gdybym cos takiego od niego uslyszala. on mi powiedzial ze nie moze mi tego powiedziec i znowu zaczal wyciagac stare wydarzenia ze niby dlatego on taki jest. na koniec powiedzial ze sie z kims widuje. jestem wiecej niz pewna ze nikogo nie ma. nie rozumiem jego zachowania. czemu nie moze mi powiedziec ze ma mnie dosc i chce konca? o co chodzi? pomoze ktos?

Gość smutnaonamocno
nikt nic nie poradzi?

Gość smutnaonamocno
nikt mi nie doradzi? jak zapomniec? dlaczego on nie chce sie przyznac ze juz ma dosc?

Gość Blondiqa
skoro on nie ma odwagi to rzuc go w cholere i daj sobie spokoj po co sie meczyc w bezsensownym zwiazku