Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawaerrection

erekcja widoczna przez spodnie

Polecane posty

Gość lycra_lycra
Ja dlatego czasem wskakuje w leginsy z lycry i uwielbiam gdy wzrok kobiety wędruje na mojego stojącego kutaska

nie no to jest inna bajka, nie bede paradowal w leginsach po ulicy bo wg mnie to juz jest przesada:) pozostane przy spodniach:) szkoda ze tak malo kobiet sie wypowiada

Gość NimfaBed
Hmmm, to ja się wypowiem. Sama nie wiem szczerze mówiąc co bym czuła, bo tak jak jakaś kobieta wyżej się wypowiedziała, raczej najpierw zwracam uwagę na twarz, ewentualnie potem jeśli mi się buźka spodoba, to wzrok ląduje niżej. Oczywiście najbardziej kręci mnie osobowość faceta!!! ale wiem że nie o tym tu teraz mowa.

Gość odwazniejszatyryry
oj gdybym ciebie zobaczyla na pewno tez przeszedl bym dreszczyk ja u swojego faceta tez uwielbiam jak mu widac erekcje przez spodnie udaje ze nic nie widze , czasami zerkam i potem niby siedze blisko i tylko delikatnie przypadkowo go tam dotykam lubie takie co nie co gdybym byla wolna to moze i wtedy bym do ciebie zagadala :))

Gość NimfaBed
Gdyby jej się spodobał i do tego zwróciłaby uwagę na Twoje zakryte większe przyrodzenie :P a do tego byłaby singielką, to hmm, kto wie. Ja gdybym była wyposzczoną singielką a spełniałbyś powyższe kryteria, to myślę że mogłoby dojść do tego :D

Gość smutnaaaaaaaa83
raczej negatywnie

Gość hornehahargh
Jak w takiej sytuacji jest mój mężczyzna, to mi się to bardzo podoba i lubie popatrzeć, otrzeć się itp ;P. Ale obcy - nie sądzę. Jakbym zauważyła, takiego pana np w windzie czy w pustym przedziale itp to bym się czym prędzej oddaliła, podejrzewając że to zboczeniec. W zatłoczonym miejscu bym zapewne nie zauważyła nawet, choba że by mi się baaaaaaardzo spodobał, co jest mało prawdopodobne. Innymi słowy, autorze tematu, masz nader interesujące fantazje erotyczne i ekshibicjonistyczne skłonności. Być może pójdzie to dalej. Ja bym się ciebie bała, wybacz.

no wlasnie strach jest ostatnia reakcja jaka chcial bym wywolac. Tez zastanawialem sie czy nie jest to jakis ekshibicjonizm ale nie, nie potrafil bym ani ot tak wyskoczyc nago przed nieznajoma kobiete. No chyba ze wiedzial bym ze jest tym zainteresowana tzn. kreci mnie fakt nagosci przed nieznajomymi ale tylko pod warunkiem ze obydwoje tego chcemy. Taki dreszczyk emocji i adrenalinka nic poza tym

Gość hanka ale lipa
ja tez lubie ten dreszczyk i czasami specjalnie nie zakładam majteczek :) gdybym zobaczyła takie cos w autobusie to pewnie niby przypadkiem spróbowałabym sie otrzec pupcią o tego faceta:)

Gość hanka ale lipa
zrobiłabym napisałam:O w trybie przypuszczajacym :O

Gość hanka ale lipa
to w autobusie sa posadzki?

Gość NimfaBed
Ja też jak Hanka, lubię sobie w lecie bez majteczek pochodzić, spódniczka do kolan, wiaterek muska, mmmm... Cudownie!

do hanka fajnie slyszec takie opinie kobiety:) ja dzisiaj jadac pociagiem do pracy az czulem na sobie wzrok kobiety ktora stala na przeciwko. Az goraco sie zrobilo a uczucie tego dreszczu jest niezapomniane. Nie wiem czemu niektorzy mowia ze to oblesne, przepraszam co jest w tym oblesnego?

Gość uwielbiam patrzec
jak mojemu mezowi stoi

Gość hanka ale lipa
jesli kupa miałaby spasc na twoj łeb to czemu nie :P

Gość hanka ale lipa
wiec przenies sie do kraju gdzie pociagi nie maja popsutych okien.

pupciaan idz sie melisy napij, ziolka zajaraj, uspokoj sie i daj juz sobie spokoj. Ktos cie w koncu pokocha. only.me.no.one.else mi tez sie robi od razu przyjemnie jak slysze taka opinie. Chetnie bym Ci zaprezentowal taki widok:) a skad wlasciwie jestes? bo moze ktoregos dnia..

Gość taka fantazja jest okej...
mi sie marzy nawet to, ze dotyka mnie obcy facet w autobusie. ale w praktyce nie pozwolilabym na to

Gość hanka ale lipa
pupciaan... ty przez taka loche wyszedłes na swiat.

Gość hanka ale lipa
only.me.no.one.else bardzo by mnie to podnieciło

Gość hanka ale lipa
a co pamietasz, ze myta była? i skad wiesz ze ja nie myje? napisalam to gdzies desperato?

Gość NimfaBed
Fajne takie "obijanko", tyle żeby to jakiś stary ramol nie był :) Ja uwielbiam w lecie jedną z moich spódniczek, pod słońce widać co pod nią jest, a często nic i faceci nieraz lubią sobie 'pozerkać' :P

oj hanka:) taka kobieta to szczescie:) chcial bym trafic na Ciebie w autobusie, Mysle ze pod Twoim okiem malo by sie nie wyrwal a gdybys dotknela go pupa to chyba potem sam postaral bym sie nawiazac kontakt:)

Gość Latexxx
Pupcian - zajrzyj jeszcze raz do Mickiewicza - "Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu"...

no mysle ze na pewno bysmy nie proznowali;) tylko czy bysmy wytrzymali w autobusie? bo ludzie mogli by nie wyjsc z podziwu :P moze kiedys? o ile jestes z wawy?

ale mi sie milo jechalo wczoraj z pracy:) jechałem z ponętną 40-stka i az goraco bylo tak sie przygladala jak zawartosc spodni rosnie pod jej wzrokiem:) i przepieknie sie usmiechala