Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja5

możliwe?

Polecane posty

Gość badanie z krwi wcale nie jest
ale jest...

Gość pokerstarek
tylko ja byłabym już w 7 tygodniu ciąży i beta raczej by wyszla i po ztym mialam okres. A u Ciebie jak to wygladało, ??? w którym tygodniu bylaś raobić betę?

Gość kolyndara
co nie znaczy ,że założycielka topiku też musi mieć taka sytuację, albo jakaś inna kobieta.. bo jak tak zbieram info to tak: zrobię 5 testów wyjdą negatywne , to nic nie znaczy ciąża nadal możliwa, dostanę okres nawet obfity . to nic nie znaczy, ciąża możliwa, zrobię test z krwi , wyjdzie że nie ciąża , ale ciąża możliwa ;p całe życie będę w ciąży ;p i już nic mnie nie uspokoi;/ można zwariować.

Gość pokerstarek
do kolyndara dokladnie masz racje..... kurcze tak naprawde to nie wiem już co jak.......obstawiam ze nie jestem zrobilam testy (dużo) bete po okresie i wyszła negatywnie...nadal mam sie bać...do cholery to już byłaby przesada ;/ Obstawiam ze nie jestem i coraz bardziej mam dość tego forum...

Gość kolyndara
ja dostałam też okres , robiłam "tylko" 2 testy w dniu spodziewanego i dzień po negatywne. okres miałam raczej normalny do tego boleści. bety nie robię bo to już paranoja. jeszcze nie tak dawno jak dostałam okres to byłam uradowana i już żaden test mi nie był potrzebny..a teraz...eh

Gość pokerstarek
doskonale Cie rozumię, ja zrobilam tą bete bo myslalam ze uspokoi mnie ona, i oczywiscie uspokoiła ale na chwile :( chcialbym że by już był grudzień i kilka okresów za mna...ja wiem ze nie jestem w ciąży bo tyle rzeczy na to wskazuje...ale wiesz jak to jest;/ moja bratowa zrobiła test po 14 dniach od stosunku i wyszedł jej pozytywnie...wiec my jak dostałysmy normalne okresy...no nie wierze w ciązę ....

Gość katja5
Chyba wpadamy w paranoję :P Nie jesteśmy w ciąży i już :) W ciąży nie ma się okresu i test nie wychodzi negatywny :)

Gość pokerstarek
NIE JESTEŚMY I KONIEC :D:D:D :)

Gość katja5
Ja jak byłam już pewna, że jestem w ciąży (pęknieta gumka, przypuszczalnie dni płodne) to dostałam okresu i to mi wystarczyło. I w drugi dzień zrobiłam test. Potem zaczęłam czytać na forach, że w ciąży okres możliwy itd. I się zaczęła ta moja paranoja.

Gość kolyndara
no pewnie,że tak;D ale zaraz przyjdzie tu jakaś co miała do 5 miecha normalny okres i zrobiła tyle testów i negatywne i była w ciąży jednak;p

Gość katja5
Teraz to się zaczęłam denerwować, że tego okresu nie mam, że może cos nie tak jest. Chociaż narazie by mogło nie być, bo jutro mamy małą rocznicę no i lepiej żeby nie było :P