Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka jak nie wiem co

Rozpłakałam się wczoraj na top model

Polecane posty

Gość droga autorko moim zdaniem
przegrałaś życie

Dzeiwczyny - po pierwsze : Jury tego programu jest tak bezczelne, tak malo wychowane i tak dziecinne ,ze.. szkoda gadac. Jedyna osoba ,ktora wypowiada sie na poziomie jest ta dziennikarka - nie pamietam nazwiska. Tych dwoch typow i panna amerykanskamodelka to osobniki dla ktorych celem najwazniejszym jestSTWIERDZENIE czegokolwiek szybciej od reszty. I w ten sposob te i tak bliskie idealnosci slicznotki sa degardowane za krzywe zabki, wystajace kosci, lub zbyt duza pupe. Czy na tym polega ten program? NA wysmiewaniu na wyscigi? Ogladalam niemiecka wersje top modelek i powiem wam tyle: niebo a ziemia. Nie chodzi o urode ,chodzi mi o kulture wypowiedzi. Heidi Klum i reszta Jury bardzo zadko uzywali dosadnych okreslen i dzieki temu przecietna ogladajaca ten program dziewczyna tez nie czula sie najgorsza. W tu - u nas? Boze , " jesli ta pieknosc ma duza pupe ,to co dopiero powiedzieli by na mnoja? i zaczynaja sie kompleksy!!! Dziewczyny ,nie dajcie sie. Kazda z nas ma w sobie cos pieknego , i to cos trzeba wydobyc , podmalowac ;) , wyeksponowac to co mamy ladne ,glowe podniesc do gory i- siwta bezdie piekniejszy. Pewnosc siebie - to jest sukces. Moze i SarJ.Parker do idealow nie nalezy - ale wlasnie dlatego jest piekna!!! Ma krzywe nogi a nosi mini , ma zbyt dlugi nos ,to rozpusci piekne wlosy , podmaluje oko , zarzuci zwiewny szal zeby ukryc kosci i ...jest piekna. Nie dajcie sie ikonom z okladek .ktore sa i tak przerobione - tylko zerknijcie w lustro co Wy macie piekne i to wydobadzcie.

dziewczyny dajcie spokoj przesadzacie ja tak widzialam w sumie tylko jedna naprawde ładna kobietke tą z korzeniami rumunskimi czy cos takiego tez mam zaniżona samoocene duzo kompleksów ale bez przesady...

a Wy myślicie, że piękne kobiety mają łatwo w życiu?? Pełno kolesi, którzy kręcą się koło nich to faceci, którzy lubią sobie poużywać kobitek:) nie mówie, że wszyscy. Tak samo z reguły jest tak, że dziewczyny zapierające dech w piersiach gdy otworzą usta to cały urok pryska:P najlepiej być zwykłą zadbaną kobietką, która ma coś w głowie:)

Najlepiej mieć i w głowie i wygląd to jest coś wyjątkowego:) a nikt wam nie powiedział, że najbardziej wartościowe są dziewczyny, które się przede wszystkim szanują??

Gość KOKOROKOKOKO
a ja ogladalam i moja pewnosc siebie wzrosla,szczegolnie gdy porownuje sie do niejakie nikole czy jakie tam wiejskie imie ma to cos. jest szkaradna, jeszcze ludzie ja krzywdza wmawiajac jej ze jej szpara miedzy zebami jest urocza://// nawet na ulicy takie potwory rzadko widuje, jest WSTRETNA!!!!!!!!!!! pasztet 1000% co ona tam robi,chyba dla jaj jest:-O :-O

Gość liczbapi
hehehehe, ja też jeszcze parę lat temu miałam taką szparę między zębami, ale rodzice się postarali o aparat, zęby się przesunęły i szpary nie ma. Chyba muszę ich opiepszyć :P Poza tym nie uważacie, że nazywanie jej szparką jest trochę nie teges?? No i w ostatnim odcinku podobały mi się wypowiedzi Ani Rubik, takie szczere i normalne były.

Gość KOKOROKOKOKO
to nawet o ta szparke do konca nie chodzi - chodzi o calosc jej geby- PASKUDA!!! WYGLADA JAK WSIURZYSKO Z REMIZY, az glowe obracam jak ja pokazuja aaa i jeszcze ta piszczalka co lozka nie miala o wygladzie 50 letniej wysuszonej pani. TRAGEDIA. te 2 to dla jaj wzieli, innych powodow nie przyjmuje!!!!1

Gość galaretka89
nom to prawda paskudne maja obie te mordy jak wypłochy za to pszech ladniutka ta jurorka krupa sliczniutka

Gość werrw
ktora byscie chcieli, zeby wygrala? bo ja albo Anie, bo jest najsympatyczniejsza albo ta, co jednoczesnie sie smieje i placze

Gość na pewno nie emilka, weronika
ani papierska czy smolinska

Gość Cóż,najładniejsza była Pamela
Ale w tym programie nie liczy się piękna twarz,tylko chorobliwa chudość.Wszystkie dziewczyny,które zostały są brzydkie('ciekawe') z twarzy.Kasia Smolińska miałaby najładniejszą buzię,gdyby nie okropny zez!Najbrzydsza jest Beata,paskudna twarz,szeroko rozstawione oczy,brzydkie uzębienie.Mimo zeza,kibicuję Kasi,zawsze ładnie wygląda,w przeciwieństwie do reszty.Kasia posługuje się poprawną polszczyzną,buduje ładne,rzeczowe zdania.Co reszcie przychodzi z wielkim trudem,zwłaszcza Magdzie,która wczoraj odpadła.

najgłupsza wydaje się Piszczałka, jest również najbardziej szpetna. Też kibicowałam Kasi, ale teraz zdecydowanie jestem za Kuligowską, ma klasę, jest zdolna, piękna i inteligentna. Kasia przy niej się chowa. Właśnie, Kasia jest przeraźliwie chuda :O