Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obojetnosc

To się nigdy nie zmieni jak wygląd paczki marlboro

Polecane posty

Gość Obojetnosc

zawsze będę marzył o kobiecie a kiedy już jakimś cudem na chwilę jakąś będę miał to po chwili będę po niej cierpił... jestem tego pewny, nigdy żadna kobieta nie odwzajemni mojego uczucia

Gość małałza
A niby dlaczego nie będziesz miał kobiety na dłużej ?

Gość Obojetnosc
Bo dla każdej (tzn.. mam 22 lat a miałem raptem dwie kobiety..) a więc dla "każdej" byłem tylko chwilowa zabawką a w obu przypadkach miałem nadzieje po ich zachowaniu, że one czują coś wiecej.. no cóż-przeliczyłem się

Gość hrssd
Kolego wiem jak to boli i musze ci przynac ze nie jest ciekawie. Ale to moze z tymi kobietami jest ciezko bo czesc facetow odroaznia sie swoim zachowaniem i uczuciami. A wiedz wspolczuje ;/

Gość małałza
Człowieku młody jesteś masz jeszcze czas . Sporo ludzi, którzy w Twoim wieku zawarli związki małżeńskie już w oklicach 30 są po lub w trakcie rozwodu. głowa do góry trafisz na Swoją drugą połówka :-)

Gość Obojetnosc
Ja po prostu nie wierze w to.. w moim wieku ludzie już mieli pierwsze odwzajemnione miłości, związki itp a ja gówno.. moje dwie fizyczne kobiety, z czego jedna mnie zostawiła po tygodniu a druga po 3 miesiącach (obie poznane przez internet, w realu nie potrafie nikogo poznać..) jestem gównem

Gość moja rada to
pozostaje Ci skok na bangi bez liny