Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskalo

dlaczego włosi wolą blondynki

Polecane posty

Gość LO SO MEGLIO DI TE
mowic takiej jedno, a ta nadal pieprzy swoje :-0 :-0 :-0 ty masz jakis problem ze soba :-0 :-0 babo, powtarzam, nie wiesz, to sie nie wypowiadaj, ja przezylam tam prawie polowe swojego zycia, wiec wiem, o czym mowie 🖐️

Gość jine22
piesek dalej szczeka, ale teraz juz tylko do siebie, bo opuszczam ten watek, 5 minut stracone na pseudodialog z prymitywem, gdzie ja mialam glowe🖐️

Mieszkańcy południowych Włoch (tzw północnej Afryki) rzeczywiście są ciemni. Ci z północy często są blondynami jak ten oto Pan: http://ebessoni.files.wordpress.com/2008/09/valentino-rossi-photo-3.jpg http://2.bp.blogspot.com/_h3IRS9x8-Rc/Sq22FlEs0dI/AAAAAAAADMY/hlhkSm_KC1g/s400/valentino-rossi.jpg Ale już się nie kłóćcie :)

Gość LO SO MEGLIO DI TE
hahahaah!!! no dalej, cwaniaro!! udowodnij mi ze znasz wloski!!! przeczytalas slowo CRETINA i na tej podstawie twierdzisz, ze znasz wloski i ze sie wypowiadam wulgarnie, hahahahah!!! no dobra :-D a oprocz wulgarnych slow, jak mowisz, to co tak naprawde napisalam,no...powiedz... albo przetlumacz mi to zdanie: darei tanto x vedere se questa tipa qua mi sa tradurre quelle poche parole che ho scritto qui, se lo fara', le daro' tutto il mio rispetto, xche non sono persna squalida e falsa, che credo, che falsa e' proprio lei..! :-) 🖐️

Gość LO SO MEGLIO DI TE
hahahahah...!!! wiedzialam, ze ta falszywa malpa stad zniknie , podkulajac ogon..!! :-D :-D 🖐️

Gość kaskalo
oj dziewczyny,dziewczyny ;p odświeżam temat ;)