Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwrwewerewrwewerwer

Powtarzanie roku na studiach - prawda czy nie?

Polecane posty

Czy to prawda, że powtarzając rok na studiach zalicza się jedynie oblane przedmioty?

To by było logiczne... po co zaliczać jeszcze raz coś, z czego już wpisali Ci zaliczenie? Hmmm a nie da rady zrobić tak, żebyś mogła wziąć warunek?

Konsternacja, dziękuję za odpowiedź, myślałam, że to jest tak jak w liceum ;) Niestety moja sytuacja z pewnych względów jest trochę bardziej skomplikowana

ja tak pytać, bo nie wiedzieć. ja być student z kameruna

Nie rozumiem po co te złośliwości :) Podobno kto pyta nie błądzi :P

Gość wesele weselu nierówne
tak powtarzasz tylko to, co oblałaś, ale to jeszcze zależy, czy to przedmiot kierunkowy czy nie, bo może pozwoliliby ci robić jakby dwa lata w jednym czy coś, tzn warunkowo byś poszła dalej, a powtarzała tylko te przedmioty? A jak nie, to spróbuj sie dogadać z wykł-ami, żebyś nie musiała chodzić na to, co już zaliczyłaś :) ale jeszcze zależy, czy to jest przedmiot taki wykł + ćwiczenia, czy co. W sekr muszą ci wyjaśnić

Wesele weselu - zakładałam tutaj wątek jakiś czas temu, ponieważ z powodu zaostrzenia przewlekłej choroby kompletnie zawaliłam drugi semestr (mam 4 niezaliczone przedmioty) i nie wiem, czy dziekan zgodzi się puscić mie na drugi rok, dlatego rozważam ewentualnie powtarzanie roku