Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Ślub w przyszłą sobotę a tu takie coś... ;(

Polecane posty

Gość Małoszka

Jestem dziewczyny załamana... :( Biorę ślub w przyszłą sobotę, a póki co wszystko idzie nie tak, jak powinno. Po pierwsze, najprawdopodobniej będę miała okres, nie muszę pisać, co to znaczy w taki dzień... :/ Nawet jesli z nerwów się przesunie, to i tak będę beczką okrągłą, bo pod koniec cyklu zostaje we mnie woda i się robię...pulchna;/ I szlag trafi moją figurę i poczucie piękna. Poza tym od roku farbuję włosy na blond. Wczoraj byłam uzupełnić odrosty, babka walnęła mi miodowy kolor... A mam resztę włosów mam platynowych;/ I wyglądam teraz jak bym miała po prostu zółte odrosty. Rozplakałam się tam i mi szybko nałożyła jakby pasemka platynowe, zeby tę żółć przykryć, ale ona ciągle wychodzi, jak tylko się zaczesze włosy. Ślubna fryzura jest podniesiona- cały ten żółty kolor będzie na wierzchu;/ Jestem załamana.... Chcialam, zeby ten dzień był perfekcyjny, a póki co tylko płaczę;/

Gość halołin
A nie możesz iść do lepszego fryzjera? Co do opuchnięcia - są jakieś suplementy diety usuwające nadmiar wody z organizmu. Jakie, nie wiem, bo się nie interesowałam, ale może ginekolog Ci pomoże?

na ten żółty dceiń polecam fioletowy szampon np. joanny taki z pompką, nałóż na mokre włosy i potrzymaj z 10-15 min. Powinno pomóc. Staraj sie nie używać soli w tym tyg to może aż tak bardzo nie spuchniesz... Poza tym jeśli bedziesz chciała mieć wszystko perfekcynie to na pewno coś się nie uda, złośliwość rzeczy martwych i tyle!! Nie przejmuj sę tak!! Nie to jest w ślubie najważniejsze, głowa do góry!

Gość Małoszka
Fryzjerka mnie czesze też do ślubu ta sama, zawsze jej ufałam, po prostu każdemu się zdarza... Teraz boję się cokolwiek robić... Powiedziała mi, że jak będzie zbyt widoczne, to po prostu będziemy się ratować rozjasniaczem, bo już od razu wtedy nalozyla pasemkami, dlatego na prostych wlosach tego nie widac az tak mocno, gorzej od spodu... Noo nic. Mam miec krecone wlosy na slub, wiec moze samo ulozenie je w loki zatuszuje "złoty" efekt. Ale ta wpadka, aby mnie utwierdzila w tym, ze mimo ze ladnie mi w blondzie wroce do naturalnego jasnego brązu. Dzieki za wsparcie, choc i tak sie martwie

Gość 1234567890987654321
dziecko masz problemy z dupy ja rozumiem ze np dowiedzialabys sie ze narzeczony ma dziecko albo cie zdradzil itp czy moze nie dostaiecie kredytu na mieszkanie a nie jakies wlosy i okres ty chyba sie dziecko nudisz w zyciu ze takie pierdy wymyslasz widac ze jestes jeszcze mloda i smarkata

Gość kwacha
Na spchniecie kup sobie urosan w aptece - troche odwadnia, mozesz dodatkowo popijac herbate pu-erh - tez dziala moczapednie. Oczywiscie zero soli. Wiem bo sama mialam tak, ze przed weselem siostry poszlam na pierwsza przyparke sukienki i babka i odjela po 2 cm wszedzie bo byla za luzna, poltora tygodnia pozniej ledwie sie zapielam - normalnie psuchlam a do okresu mialam jeszcze ponad tydzien. Troche tej wody zeszlo i bylo ok. Co do okresu - niektorzy tu polecaja witamine C albo wapno, mozesz sprobiowac cieplych kapieli zeby przyspieszyc - byc moze wypadnie ci kilka dni wczesniej i bedzie po klopocie. Z rad, ktore moge dac - kup sobie wklady anatomiczne dla nietrzymajacych moczu. Sa sporo wieksze i szersze niz przecietna podpaska a szanse na przecieki zerowe przy tym. Tamponow nie polecam bo latwo tym ubrudzic sukienke, zwykle podpaska - jesli masz obfite krwawienie nie wystarczy nawet na godzine. Tance, alkohol i poleci jeszcze wiecej.

Wspolczuje,bo w taki dzien chce sie wygladac pieknie....Ic od razu do tej fryzjerki niech nalozy rozjasniacz bedziesz czula sie lepiej....A tak bedziesz myslala czy bedzie widac ten zolty czy nie...Z blondami zawsze tak jest raz sie uda a innym razem nie....

Gość sluszna uwaga!autorka nie ma p
rawdziwych problemow to je sobie wymysla!1234567890987654321dziecko masz problemy z d**y ja rozumiem ze np dowiedzialabys sie ze narzeczony ma dziecko albo cie zdradzil itp czy moze nie dostaiecie kredytu na mieszkanie a nie jakies wlosy i okres ty chyba sie dziecko nudisz w zyciu ze takie pierdy wymyslasz widac ze jestes jeszcze mloda i smarkata

Chyba wiadomo, ze dziewczyna chce wygladac pieknie w tym waznym dniu, wiec nie rozumiem tych zlosliwych komentarzy. Maloszka idz do fryzjera jeszcze raz i niech ci polozy jeszcze raz farbe, zeby nie bylo zadnych odcieni zolci. Jak fryzjerka cos spartaczyla to niech teraz to naprawia.

Gość Nie ma sie co bulwersowac
i ubliżac, bo niestety, ale po to idzie sie do fryzjera i placi za usługe, żeby ładnie wyglądac, a nie jak kaczka :o

Gość baskjahhf
Niedawno reklamowali tabletki dla kobiet cierpiących na zespół napięcia przedmiesiączkowego. Nie pamietam nazwy, ale zapytaj w aptece. Rozumiem cię, bo sama mam wtedy brzuch jak balon. :o

a ja Ci nie polecam jeszcze jednej wizyty u fryzjera,bo z tego co przeczytalam mialas juz dwukrotnie rozjasnione. Albo Ci wypadna albo będziesz miała okropne siano. Ten szampon z płukanką jest do mycia włosów dodatkowo je odżywia i fryzjerki stosują go po rozjaśnianiu właśnie po to by kolor był platynowy, a nie żółty! Buteleczka 500ml kosztuje ok. 15 zł,więc taniej niż farbowanie, a nie narobi szkód. Sama stosuje go długo, więc polecam!

a ja Ci nie polecam jeszcze jednej wizyty u fryzjera,bo z tego co przeczytalam mialas juz dwukrotnie rozjasnione. Albo Ci wypadna albo będziesz miała okropne siano. Ten szampon z płukanką jest do mycia włosów dodatkowo je odżywia i fryzjerki stosują go po rozjaśnianiu właśnie po to by kolor był platynowy, a nie żółty! Buteleczka 500ml kosztuje ok. 15 zł,więc taniej niż farbowanie, a nie narobi szkód. Sama stosuje go długo, więc polecam!

Gość żadne supmelemty diety
to pieniądze wyrzucone w błoto, jestem farmaceutką i to w ogóle nie jest przebadane na 100% czy działają na to co powinny. Co do włosów to poszukaj może takiej fryzury gdzie te niedoskonałości nie będą się tak strasznie rzucać w oczy, musiałabyś mieć różowe odrosty wtedy może ktoś coś szepnął by do ucha drugiemu ;) Co do okresu- teraz to po "ptokach" weź lepiej dobre zabezpieczenie w razie czego

Gość a tak na serio
platynowy blond ? skoro twój naturalny to brąz to nei sądzę by Ci ten odcień pasował zamiast probować pzbyć się żółtego odcienia z odrostów....czy nei łatwiej będzie użyć na całość jakiegoś szamponu / szamponetki w kolorze jasnego blondu ? kolor się wyrówna a włosy się nie zniszczą kolejnym rozjaśnianiem te fioletowe płukanki są ryzykowne, bo raz że wysuszają włosy, a dwa na pewno nei osiągniesz takiego efektu jak oczekujesz, nie rozjaśnisz nimi odrostów a ryzykujesz że końcówki włosów nabiorą niebieskawego odcienia, wtedy to dopiero by była porażka w dzień ślubu nie zgadzam się z farmaceutką herbatki drenujące faktycznie odwadniają, wiem po sobie możesz pić zieloną herbatę (lepsza od puerh, bo ta zabarwia zęby, nei chcesz mieć brązowawych przebarwioncy zębów, prawda) ewentualnei herbatkę ze skrzypu, pokrzywy, mniszka lekarskiego

Gość oliwia005
suplementy diety gowno daja.. przetestowalam na sobie tylko czerwona herbata!!! (PU ERH) najlepiej sypana a nie z torebki! kilka mocnych herbat i zejdzie z Ciebie troche wody. sa takie z cytrynowym aromatem firmy BIO.... cos tam nie pamieam ale one na mnie najlepiej dzialają odwadniajaco.. szczegolnie ta droższa ekologiczna pozdrawiam qrcze chyba reklame zrobilam no ale mi an serio pomaga tylko nie pij tuz przed ceremonia bo nie wystoisz do konca tak Ci sie bedzie siku cchialo

Aqua-Femin - zapobiega nadmiernemu gromadzeniu wody w organizmie Kliknij aby powiększyć Aqua-Femin powstał jako odpowiedź na potrzeby wielu kobiet, które mają problem z nadmiernym zatrzymywaniem wody w organizmie. Jest to często spowodowane zachwianiem równowagi hormonalnej w organizmie. Może to powodować powstawanie obrzęków w okolicach twarzy, oczu, opuchlizny wokół kostek. Często towarzyszą temu także: przyrost masy ciała, uczucie ciężkości nóg, a nawet bóle migrenowe głowy. W Aqua-Feminie znajdziemy mieszankę naturalnych składników roślinnych, które poprawiają drenaż tkanek i wspomagają wydalanie z organizmu nadmiaru wody i toksyn. Dzięki niemu kobieta może poczuć się lekko i poprawić swoje samopoczucie. lepszy fryzjer a co do okresu mogłas obliczyc wczesniej i na ten czas brac tabletki by nie miec felernego dnia