Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwicze i on nadal jest.....

boje sie ze jak on zobaczy moj celulit i rozstepy to nie bedzie mna chcial;[[

Polecane posty

mam celulit i rozstepy, na nogach i na pupie, sa bardzo widoczne ;[ jestem zgrabna i szczupla.. jak wloze spodnie to wygladam bardzo dobrze, ale bez spodni :( poznalam chlopaka i on jest bardzo wysportowany i ceni to jak dziewczyny dbaja o siebie, ja mu mowie ze dbam jak moge. mowil mi ostatnio, ze nie lubi jak dziewczyny maja celulit.. ze to go obrzydza ;/ a co ja mam robic? cwicze, stosuje kremy i on nie znika ;/ jeszcze jak zobaczy do tego te rozstepy to masakra ;/ wiem ze powiecie ze jakby mu zalezalo to by nie zwracal uwagi na to.. ale kurcze ;[ boje sie ze bedzie zniesmaczony

mnie* w topiku

Gość bnbnbnb
napewno bedzie mu zalezało na... wyruchaniu cie... jesli ci powiedział ze cellilit go brzydzi to powinien byc sygnał dla ciebie ze powinnas,prosto mówiąc, spierdalac jak najdalej od frajera

ale zalezy mi na nim,,, podoba mi sie on bardzo i wiem, ze on mnie bardzo lubi i ciagnie go do mnie... tak jak mnie do niego, mamy wspokne zainteresowania itp

zawsze jak mnie roocha to rozpinam tylko spodnie, nie zdejmuje ich ale w końcu bede musiała :O

Gość vivia la vida loczek
jestem tego samego zdania co poprzedniczka normalny facet któremu zależy na TOBIE a nie na twoim ciele nigdy by tak nie powiedział. ja też jestem szczupła i ćwiczę codziennie i się smaruję a i tak mam cellulit na na tyłku najgorszy. pamiętem że bardzo długo się opierałam żeby pójść z moim facetem na plażę. w końcu odważyłam się i na plaży podgięłam strój i mu pokazałam co ja tam mam a on powiedział że dla niego to bez różnicy, że dla niego mam super tyłek i on niczego nie widzi a ja zostałam skutecznie pozbawiona kompleksów w tym momencie :)

Gość loja jolajna
i tak Cię z r 0 0 cha jak mu się zechce!

no ok, ale z rozstepami nic nie zrobie... jak bede cwiczyc to ten celulit zniknie.. ale rozstepow sie nie pozbede... chyba jednak musze o nim zapomniec :{ bo nie mam szans u niego... tylko nie wiem co ja mu powiem,, dogadujemy sie swietnie;[ szkoda ze mam takie cialo :(:(:(

Pustak i pustaczka :D Pasujecie do siebie.Jakby bylo inaczej juz dawno bys dziada pogonila.Trzeba bylo powiedziec "sory,ale moze lepiej bedzie jak ze soba zerwiemy bo nie chce zebys sie pozygal z obrzydzenia"..zobaczylabys jego mine.Jakby cie przepraszal to ok (bo faceci moga miec wyobrazenie ze tylko tluste krowy maja cellulit co prawda nie jest ),a jakby cie olal to przynajmniej bys wiedziala do czego cie chcial. Powiem ci ze ja tez mam cellulit na udach troche i rozstepy na brzuchu po ciazy.Ale niech tylko by ktory powiedzial cos niemilego to zrownalabym jego wyglad z ziemia.Bo kazdy ma wady i jak sie kocha to powinny zejsc na dalszy plan.A tak wgl to lubie moje rozstepy,mila pamiatka po corce :) a do cellulitu dawno sie przyzwyczailam.

Gość bnbnbnb
to ze kobieta ma cellulit nie znaczy ze jest zaniedbana....................... a z rozstepami to inna sprawa ich nie mozna sie pozbyc, i maja go nawet faceci, naczesciej na rekach brzuchu i ledzwiach ale juz spotkałam sie z takimi co maja tam gdzie kobiety czyli posladkach i to tacy ktorzy zawsze byli szczupli, natomiast cellulit to sprawa indywidualna, mozesz miec genetyczne skłonnosci do posiadania cellulitu (nie powsatawania) ktory mimo diety i forsownych cwiczen nigdy ci nie zejdzie, tez mi cos pierdolic zeby kobieta z cellulitem była zaniedbana.... zaniedbana to taka co sie nie myje codziennie i nie goli włosów na nogach i pod pachami...

Gość takajadna mała
spróbuj masaż bańkami chińskimi. dla mnie rewelka;)

Gość bnbnbnb
faktycznie pustak i pustaczka... jak czytam te twoje zalosne posty to stwierdzam ze jestes jego warta, rozumiem ze jestes zakompleksiona i potrzebujesz na gwałt chlopa bo inaczej sie zesrasz ale lepiej byc sama niz zyc z blacharzem

Gość ollllllo
wydaje mi sie ze chcial zablysnac przy tobie, bo widzi ze jestes zadbana i wzial za pewnik ze nie masz cellulitu a tak na serio ma to gdzies

ale on mowil ze jego brzydzi celulit i gdybym ja go miala to by mi pomogl sie go pozbyc, dla swojego i mojego komfortu... ale przeciez te rozstepy nie przejda!!!!! :(

Gość bnbnbnb
olllllo pierdolisz jak potłuczona :O

Gość bnbnbnb
a ty autorko idz se strzel kulką w łeb dla jego komfortu, takiej zakompleksionej cizi w zyciu nie widziałam....