Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice mnie nienawidza

co ja mam robić? rodzice i siostra mnie nienawidza!!!

Polecane posty

mam 17 lat, mam tez mlodza siostre, ona ma 16 lat i caly moj problem sprowadza sie do jej osoby! ona sie kurwi, daje dupy na lewo i prawo, pali papierosy, pije alkohol, okrada rodzicow, ona mnie nienawidzi, wyzywa mnie, kabluje na mnie rodzicom, a rodzice wieza tylko jej, nie wiem co mam robic, wszystko co ja im nie powiem to jest klamstwo, teraz siedze i rycze bo rodzice zrobili mi awanture, zginelo im 100 zl i oczywiscie od razu ze to ja wzielam! ale ze ta szmata kupia se kosmetyki i skad niby na to miala pieniadze to sie nie zastanowia, ja nigdy nie podbieralam im pieniedzy, to ta dziwka moja siostra je wziela, tylko ze rodzice wierza w kazde jej slowo! albo pare dni temu tez byla awantura i na mnie wszystko, mam z ta dziwka wspolny pokoj i ta dziwka palila papierosa i jak weszli rodzice to oczywiscie byla awantura ze ja palilam, a kiedys jak chialam zawolac rodzicow jak ona pali i poszlam powiedzialam o tym im to mi powiedzieli zebym im dupy nie zawracala i zebym nie wymyslala na siostre! i tak jest zawsze i ze wszystkim! a w szkole ta dziwka udaje zawsze grzeczna, nigdy z nia w szkole nie miala problemow, zadnych uwag, uczy sie lepiej ja, a taka kurwa, nie wiem co juz mam robic, od zawsze czulam ze rodzice wola ta dziwke niz mnie, zawsze koloniej skakali i latali, ale to co jest teraz jest nie do wytrzymania, blagam poradzcie mi cos, nie mam nawet dokad sie wyprowadzic, żadnej ciotki, ani dziadkow w poblizu zebym mogla u nich mieszkac i do szkoly chodzic, mam tego dosyc

up

Wez nie zwracaj na nich uwagi, nie kabluj, badz spokojna, ucz sie jak sie uczysz, miej znajomych i pozniej jak najszybciej z tamtad wypierniczaj, uloz sobie zycie bo watpie, ze rozmowa z takimi ludzmi cos da..

Gość wykrzycz im w twarz
Po prostu wykrzycz rodzicom to co tutaj napisalas...wykrzycz jak najglosniej sie da i na koniec powiedz zeich nienawidzisz.Jak sa glusi to moze to poskutkuje ze uslysza....

Gość nata...................
masz nienormalnych rodziców i głupią siostrę. Nie przejmuj się!!!!!!!!!!! Olej to

Gość nie martw sie...
ja tak tez mialam i mam...z bratem blizniakiem... kiedys arnelam to mamie i sie poplakala i mi mowi ze to dlatego bo brat byl w umie nie chciany... i byl troszke chory po porodzie..byl chory z 2 mies.. a poczucie winy w nich zostalo i dlatego jest pupilkiem:(

no latwo ci mowic nie zwracaj na nich uwag, tylko zeby jeszcze oni na mnie nie zwracali uwagi, przez cale wakacje tamta dziwka wracala po nocach pijana do domu albo nacpana i co? rodzice jej nic za to nie robili! nie wiem nie widzieli tego, czy udawali ze nie widza, bo trudno bylo nie zauwazyc tego, a ja co? nie pije wcale alkoholu, z narkotykami nie mam kontaktu i co? wrocilam tylko pozniej od znajomych i co? od razu mialam awantury ze gdzie sie po nocach szlajam, jakies durne sprawdzanie oczu czy narkotykow nie bralam, nieraz jak ta dziwka moja siostra wrocila troche wczesniej niz ja i w domu jeszcze alkoholem walilo od niej to oczywiscie bylo ze ja pilam, ze pijana jestem, na mnie wszystko bylo ze to odemnie czuc, JAK WIEC MAM NIE ZWRACAC NA NICH UWAGI? do matury jeszcze troche czasu mi zostalo i musze jeszcze przez jakis czas z nimi wytrzymac, tylko ze ja juz nie daje rady, nie wiem jak sobie z tym poradzic, mam chyba depresje, czasami po tych awanturach nachodza mnie mysli samobojcze a po maturze co mnie czeka? zawsze marzylam zeby studiowac medycyne, chcialam isc na studia i zostac lekazem, ucze sie naprawde bardzo dobrze, choc ta dziwka jeszcze lepiej sie uczy niz ja, ale ja sie ucze bardzo dobrze tez, mam same 4 i 5 prawie, a ta dziwka na samych 5 ze wszystkiego jedzie, a skoncze z pampersem na dupie na kasie w jakiejs biedroce, bo na studia nie ma co liczyc bez pomocy rodzicow, najwyzej jakie zaoczne, jestem zalamana

myslicie ze ja im tego wszystkiego nie mowilam? nie raz to odemnie slyszeli, to jeszcze mi robili wyrzuty ze jestem niewdzieczna za to ze mnie wychowuja i ze mam jakies urojone pretensje

Napisz do nich list i opisz nie sytuacje poszczegolne i jak Ty sie w nich czulas napisz ze nie potrzebujesz wiele a blagasz tylko o odrobinke milosci

Gość sjsjssh
jak możesz nazywać swoją siostrzyczke dziwką?sama jesteś kurewką nie dziwie się rodzicom

nie bede ich blagac o nich, nie bede sie jeszcze sama ponizac, mam naprawde juz gleboko w dupie ich milosc, chce tylko odrobine spokoju, dnia w ktorym nie zostanie mi zarzucone cos co zrobila moja siostra dziwka

sjsjssh, wez spierdalaj z takimi komentazami, naprawde nie jestes zabawny gimnazjalisto

kurwa zajebalabym takich rodzicow i siostre szmate, wez uzbieraj troche kasy wyjedz gdzies, nie mow nikomu, jestes pelnoletnia moze tym im zwrocisz uwage, bo jak rozmowa nic nie daje............. cos musi im oczy otworzyc, moze jak pojdziesz na studia do innego miasta, nie bedziesz wracac do domu to sie przekonaja jaka maja super córunie

To ja Ci nic nie poradze jak Ty poprostu chcesz siostre pograzyc a nie poprawic swoja sytuacje

Gość nie martw sie...
nic nie zmienisz...musisz z tym zyc......... ja mam 27 lat i dopiero po objawieniu sie depresjii i nerwicy mama zaczela myslec skad to sie wzielo...

Nie wiem czy coś tym osiągniesz ale ja np jak mialam problemy w domu jak bylam mlodsza np za wagary i na mnie wrzeszczeli to odstawiałam szopke;) czyli - zaczynałam płakać, że sie czuje taka niekochana, ze mnie tata nie kocha, że wcale sie o mnie nietroszczą:) I rodzicom miękło serduszko i jeszce sie nade mna użalali:) Ale może sprowokuj jakaś sytuacje, żeby zobaczyli jaka twoja siostra jest naprawde, możesz też zrobić jakieś zdjęcia które by ją kompromitowaly i wrzucić anonimowo do skrzynki na listy, może wtedy coś ujrzą na oczy?

Gość sjsjssh
a tak naprawdę to żartowałem nie przejmuj się to jest norma że młodszych lepiej traktują

Malinowa! To ja Ci nic nie poradze jak Ty poprostu chcesz siostre pograzyc a nie poprawic swoja sytuacje no super, bo chce sprawiedliwego traktowania i PRAWDY a nie ze wszystko co siostra zrobi to na mnie to ja chce ja pograzyc, dzieki

Gość black devil girl
szczerze?? nie wierze, że rodzice nie czuli alkoholu od siostry tylko zwalali na ciebie, nie wierze, ze nie czuli od niej papierosów tylko od ciebie (choc to niby ona palila) poprostu nie wierze. Chyba, ze mają zjebany zmysł powonienia

szarlotka z wiśniami no myslisz ze ja nie probowalam, wyzucalam im wszytko co tu pisze to oni mi robili wyrzuty ze jestem niewdzieczna i takie tam a pomysl ze zdjeciami to dzieki ale nie, znajac zycie to dostane tylko opieprz ze na siostre w photoshopie zdjecia zmontowalam, do nich nic nie dociera myslisz ze jak ona wracala do domu pijana w wakacje to nie bylo tego widac? skoro ja widzialam i czulam to oni tez doskonale o tym wiedzieli, ale zawsze udawali ze tego nie widza, a jak ja zdarzylo sie ze wrocilam zaraz po niej do domu, zadko ale zdarzylo sie kilka razy, od niej walilo wodka i dom zasmrodziala to potem bylo na mnie ze to odemnie czuc jest i ze to ja jestem zekomo pijana, ze to ja pilam wodke a ja nie pije w ogole bo nie lubie!

black devil girl myslisz ze ja w to wierze? ze oni od niej tego nie czuja? oni sa jacys chorzy chyba psychicznie na moim punkcie i wmawiaja sobie ze to wszystko to nie siostra tylko ja

Gość Robertas90
Za rok Bedziesz pelnoletnia, to mozesz sie wyprowadzic z domu, najlepiej do chlopaka. W domu tylko sie zniszczysz, a jak masz takich rodzicow to zerwij z nimi wszelkie kontakty, i siostrzyczka oczywiscie tez.

Gość gość
zrób zdjęcia i podaj je anonimowo na policje... A tak szczerze to jak sytuacja?

Gość gość
mozesz ich pozwac o alimenty na studia

Gość gość
powiedz im żeby zglosili sprawę na policję, bo Ty nie masz nic do ukrycia. Może ktoś inny wytłumaczy im to.