Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

ból w ciąży ..po przeciązeniu (?)

Polecane posty

Gość zaniepokojona..

Hej dziewczyny.. Chce Was prosic o pomoc .. :( Jestem w 12 tygodniu ciąży i ostatnio mam bóle po bokach podbrzusza ale tylko w nocy gdy sie przewracam z boku na bok.. ale.. dzis przesunełam grzejnik (nie dzwigłam) i teraz mnie boli inaczej..ta sama strona ale boli jak sie zginam lub chodze.. nie bardzo mocno ale praktycznie caly czas ..:(

Gość zaniepokojona..
czy mozliwe ze sie przeciążyłam? wizyte u gina mam za tydzien..co robic?isc wczesniej? czuje sie sama sobie winna

Oczywiście,że idź wcześniej i to sprawdź,a do tego czasu nic nie dźwigaj,ani nie przesuwaj i leż jak najwięcej!A plamień nie masz?

Gość zaniepokojona..
jak mi nie minie do pójde jutro..mojego gina nie bedzie ale to inny mnie przyjmie.. Nie mam plamień.. :( ale jedną ciąze straciłam w 9 tygodniu,ponoc wada genetyczna i tez nie mialam plamien..robili mi zabieg. ja juz mam najgprsze mysli, strasznie sie martwie

To czemu przesuwałaś ten kaloryfer,skoro wiedziałaś,że jesteś w ciąży i że jedną ciążę już straciłaś? Nic już dziś nie rób,tylko leż i odpoczywaj!A jutro do gin.!

Gość zaniepokojona..
wiem jestem kompeltną kretynką! :( on jest na kułkach ale jedno sie zablokowało ..dlatego tez od razu poczułam wysiłek.. nic mnie nie tłumaczy.. :( Pojade jutro na usg bo inaczej nie da mi to spokoju, boli caly czas i jak dotykam to róniez.

Wiesz co nie czekaj do jutra,skoro Cię tak boli tym bardziej,że straciłas poprzednią ciążę,tylko jedź teraz do szpitala!!!Przebadają Cię i sprawdzą,czy wszystko jest ok.W takich sytuacjach nie ma żartów!

Gość zaniepokojona..
nadziejka dziekuje za rady.. wiem ze nie ma zartow. Ale jak tam leze to czuje ze lekko ustępuje,jesli znow sie nasili to pojade do szpitala nie mam daleko. zobacze jak bedzie wygladala noc. A te kłucia po nocach są normalne?

Znowu to samo...a mniejsza o to,jeśli Ci zależy na ciąży,to powinnaś zrobić wszystko,żeby jak najszybciej sprawdzić,czy wszystko jest ok!A z tymi kłóciami to akurat nie wiem!

Gość zaniepokojona..
masz racje. .ubieram sie i jedziemy. jak wróce wogole dzisiaj to dam znac :(:(:( dzieki za wszystko

Jeśli wrócisz to dobrze,przynajmniej będziesz widział,że jest ok i będziesz miała czyste sumienie!

Gość zaniepokojona..
hej,wróciłam wczoraj ale juz bylam bardzo zmęczona.. Wiec lekarz mnie zbadał,zrobił usg i okazało sie ze wszystko w porządku:) dziecko żyje i i fika koziołki :) rzeczywiscie od razu sie uspokoiłam. Lekarz kazał zwolnic tempo i wiecej odpoczywac..