Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alekssiaa

Zostawic Go?

Polecane posty

Gość Alekssiaa

Zostawic Go tylko dlatego, że mial przede mna inna i z nia spal a j sie z tym pogodzic nie moge...to trwa juz ponad pol roku...

Jasne! Zostaw go za to ze mial swoje zycie zanim Cie poznal, hahaha :D :D No zesz ja pierdole, ile Ty masz lat?

Gość hrssd
mysle ze to glupie. To byla przeszlosc i nie wiem czemu cie to tak boli. Moze dlatego ze to ty nie bylas ta pierwsza? Zapomnij o tym i daz do tego zeby on to z toba spal jesli ci na tym zalezy

Gość Alekssiaa
widze, ze sobie zarty robicie

"widze, ze sobie zarty robicie" - i to zajebiste zarty :D

Gość hrssd
zarty ?? ;/ jesli masz okolo 18 lat to teraz malo kto z facetow nie mial wczesniej dziewczyny ( mowie o starszym od ciebie ) A to ze spali razme czy to cos zlego??

Gość Alekssiaa
To nie jest nic zlego, dla mnie to bylo noramalne do czasu kiedy sie o tym dowiedzialam, pytajac bylam pewna ze co najwyzej bedzie mi tylko troche zal...ale jest inaczej..mnie to holernie boli i sobie z tym nie moge poradzic

Gość hrssd
poprostu zapomnij o tym. Nie bylas wtedy z nim, nie zdradzil cie ani nic w tym kierunku. Zyj terazniejszoscia i przyszloscia a nie tym co bylo kiedys i to jeszcze nie zwiazane z toba

Gość Alekssiaa
a mieliscie taka sytuacje? To wszystko psuje, ta mysl..

dziewczynko, a ty ile masz latek :) 15? :) "co bylo, a nie jest - nie pisze sie w rejestr" gdyby cie zdradzil, to co innego. Tak bywa, ze nie jestesmy te pierwsze:D pogodz sie z tym, bo raczej nie znajdziesz chopa, ktory nikogo nie mial, a wraz z uplywem czasu staje sie to coraz mniej prawdopodobne:D po prostu taka ta dzisiejsza mlodziez, coz zrobic:D

Gość hrssd
Kobieta z ktora probuje sie zwiazac miala przede mna faceta i to 10 lat starszego. I co ja mam sie martwic o to ze ona z nim spala, kochala sie itp?? Nie!!! Ja tylko chce zeby byla wierna kochajaca i nie zdradzial mnie. Chce czuc ze nie jestem jej obojetny i potrzebny. A wiedz zapomnij o tym co on robil ze swoimi poprzednimi

Gość Alekssiaa
tak, tylko mi sie wydaje z tu tez kogos wczesniej miales...

Gość Boze dziewczyna jest

Gość hrssd
No mialem nie mam nic do ukrycia. I nie mysle o przeszlosci. Bylo minelo ;/ Ja nie mam szczescia do kobiet i to zawsze one mnie ozstawiaja w jakis dziwny sposob typu " koniec bo mam juz innego ". Zapomnij o tym i rob wszystko zeby pomiedzy wami bylo dobrze.

Gość Boze dziewczyna jest
wrażliwa i boli ją to! Co wy w tym widzicie dziwnego! Chyba ma do tego prawo. Czy którąś z was cieszy to,ze jej facet spał z inną? Autorko .. ja sama jestem bardzo wrażliwa. Na samą myśl,że mój mógłby spać inną dziwnie mi.. my jesteśmy na szczęście pierwszymi dla siebie. Za co dziękuję Bogu bo wiesz..zastanawiałam się nieraz co zrobiłabym gdyby on sypiał z inną.Wiem,ze to przeszłosć,co nie zmienia faktu,ze nie może być Ci z tego powodu przykro. Ja sama leżąc z nim, wyobrażałabym sobie jak spał z inną. To boli. Ale jak widać na kafe większość to wyrachowane suki, których nie interesuje czy ich facet przeleciał 5 czy 10 kobiet. Pomyśl jaki jest dla Ciebie. Jak Cię traktuje. Wiesz..w tych czasach ciężko spotkać takiego,który nie miałby pierwszego razu za sobą. Musisz to sobie tłumaczyć w ten sposób,że wtedy nie znał Cię. On nie chciał Cie zdradzić. Nie zrobił tego. To Ciebie kocha. I dla niego z całą pewnością ta przeszłość nie ma najmniejszego znaczenia. I na pewno chciałby żeby i dla Ciebie go nie miała. Jeśli się z nin rozstaniesz to i tak trafisz na takiego,który już sypiał z innymi. A moze być gorszy niż obecny. Teraz wiesz jak obecny Cię traktuje. Wiesz czy zależy mu, czy kocha Cię, szanuje, czy jest mu przykro,ze nie z Tobą przezyje ten pierwszy raz. Główka do góry :*