Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikifora

czy taki fotel - worek sako to dobre miejsce do karmienia?

Polecane posty

Gość katarynka marynka
chyba bedzie wygodny bo mozna sie ulozyc w kazdy sposob ;)

Gość gość
Podbijam temat. Mamy czy któraś korzystała z takiego rozwiązania? Powiem wprost, mamy bardzo małe mieszkanie, przeprowadzamy się dopiero za pół roku do domu, i zwyczajnie nie mam miejsca na nic!!! ale wiem, że miejsce do kamienia musze gdzieś wygospodarować, a taki worek zajmie go mniej niż tradycyjny fotel. Czy będzie to dobre rozwiązanie? bo z drugiej strony jeśli to niepraktyczne to nie warto inwestować... ;/ czy wygodnie się karmi na czymś takim? wpadł mi w oko ten konkretnie http://allegro.pl/fotel-sako-xxxxl-gratis-pufy-worek-xxl-pufa-xxxl-i5142837836.html

Gość gość
Mniej miejsca? Jest ogromny!

Gość gość
No niby tak ale latwiej go gdzies przerzucic jak nie jest potrzebny i moze faktycznie przesadzilam z rozmiarem :) ale zamysl byl taki ze w ciasnym pokoju nawet jak bedzie "pod nogami" to sie nie bede o niego obijac jak o taki tradycyjny... no sama juz nie wiem....

Gość gość
Zdecydowanie wybrałabym jakiś normalny fotel a nie taki ogrom. Nic z nim pózniej nie zrobisz.

Gość gość
Za pol roku przeprowadzamy sie do duzego domu to gdzies sie znajdzie dla niego miejsce, ale ten czas musimy tu jeszcze jakos przetrwac.... i tak jak mowie w tym linku faktycznie fest przesadzilam z rozmiarem :) jak spojrzalam na wymiary to zlapalam sie za glowe :) wiec na pewno polowa z tego jesli juz... tylko dalej nie wiem czy to wygodne i sprawdzi sie do karmienia

Gość gość
Dla mnie nie był (chociaż bardzo go lubiłam) właśnie ze względu na to że był nisko, zwłaszcza w pierwszym czasie po porodzie, kiedy wstawanie praktycznie z parteru nie było takie łatwe, nie byłam w stanie podnieść się do pionu z noworodkiem na rękach. Kupiłam sobie fotel, taki, powiedzmy, turystyczny http://www.nomi.pl//public/foto/prdcard_00668682.jpg żeby mieć kącik do karmienia, jak zawadzał to można go było schować choćby pod łóżko, stał obok stolika więc zawsze jakaś woda, pielucha pod ręką no i mogłam wstać bez problemu.

Gość gośćMagdaMagda
Ja kupilam taki fotel w ciaży bo bylo mi wygodnie jak zaczelam miec problemy z kregoslupem, potem jak już był to zaczęłam w nim przesiadywac z dzieckiem, karmic. Bylo mi wygodnie w nim zasiasc bo moglam sie 'rozlozyc' i wygodnie odpoczywać. Obecnie córka zaczyna juz sama z niego korzystać :D moge polecic worki od pufolandia.com.pl, pozdrawiam

Gość Siwicka
Co do karmienia na worku sako, to z całego serca polecam taki: http://pufy.pl/worki-sako/114-worek-giga-sako.html#/wybierz_gratis_-podnozek/material-poliester_design/poliester_design-sx3 Jest na prawdę duży i wygodny. Bardzo mi się przydał tuż po porodzie, kiedy za przeproszeniem cała pupa mnie bolała i tylko taki miękki worek nadawał się jako siedzisko. No i te długie godziny spędzone na karmieniu! A na takim worku kręgosłup ma szansę odpocząć.

Gość gość
Dobrze zaprojektowane fotele masujące ma na pewno Prowellnes . Przede wszystkim w fotelu jest wygodna pozycja, taka neutralna grawitacyjnie. Kark i szyję można bardzo mocno wymasować w krótkim czasie. U mnie 15 minut wystarczy, aby całkowicie wyeliminować sztywność. Muzyczka jest, kolory się zmieniają w trakcie masażu. Sporo relaksacyjnych bajerków i bardzo wygodne siedzisko. W ogóle chciałbym na co dzień siedzieć nawet w takim fotelu i pracować :)