Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubas19

Pomocy jak zagdac do dziewczyny? bardzo mi sie podoba ale ma chlopaka

Polecane posty

Hejka mam taki problem moze zaczne od początku. Mam bardzo dobrą kolezanke która mi sie strasznie podoba ale niestety jest zajeta , ale zauwazylem ze mam u niej jakies szanse poniewaz dziewczyna caly czas patrzy mi sie prosto w oczy , usmiecha sie do mnie zagaduje :) ostatnio jak rozmawaiała z kolezanka to uslyszalem ze nie planuje dalszej przeszlosci z nim. Widze ze dziewczyna tylko sie z nim meczy az mi jej szkoda. Chetnie bym zagadał na ten temat z nia ale boje sie poniewaz do konca nie jestem pewny jej reakcji i tego co znaczą te usmieszki , patrzenie prosto w oczy itp.. sama łapie mnie wzrokiem i patrzy sie głeboko w oczy i tylko sie usmiecha. Pomozcie co mam z tym zrobic bo ja dla niej bym wszystko zrobił

Gość Robertas90
Idz na calosc :) najwyzej da ci kosza

Gość jak powszechnie wiadomo
jak jest z innym to mozesz byc jej kumplem zawsze tlumaczy sie na swoja korzysc a co jak bedziesz z nia a ona bedzie szykowac nastepnego?

Sądze też że ona tez sie krepuje przedemną i boje sie ze nawet jak zagadam do niej to moze nic z tego nie wyjjśc. Tym bardzie ze jakies 2 lata temu ona probowała do mnie zarywać ale ja wtedy glupi bylem ze nie zrwocilem na to uwagi

Gość merkaba.
jebac że ma chłopaka może go nie kocha ale jest z nim bo on jej nie puszcza

Własnie dobrze napisałem byc moze nie chce jej puscic albo tez ona boi sie z nim zerwac bo niektore dziewczyny tak mają ze nie potrafia same zerwac z chlopakiem

Gość bogaty koleśś
zrób kupę