Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitkaOna1

dziwny sen ważny pomóżcie doradzcie

Polecane posty

Gość nikitkaOna1

Śniło mi się dziwne miejsce bylo duzo ludzi i była trumna mala ktos powiedzial ze to trumna mojej babci i ja podeszlam i robilam trumnie zdjecia dopiero pod koniec snu zapytalam co ona tu robi i ktos odpowiedzial ze robią porządki ze starymi grobami. Babcia zmarla 16lat temu uklęknelam przed trumna a ona sie ode mnie oddalala dopiero jak sie odwrocilam zauwazylam ze jacys mezczyzni ją zabieraja i bieglam za nimi i nagle weszli moi rodzice jak tamci mezcyzzni niesli trumne i krzyknelam do taty ze to trumna jego mamy i pamietam ze byla pusta trumna tyle co to znaczy? dodam ze mam problemow troche w zyciu .

Gość hrssd
za duzo przejmujesz sie problemami zyciowymi. Bynajmnie ja tak mysle. Ato cytat wyszukany w senniku na temat snu o trumnie wewnętrzne pożegnanie z przeszłością; nowe plany można zacząć realizować dopiero po rozliczeniu się z minionym i pogrzebaniu go widzieć pustą: niepotrzebnie martwisz się o przyszłość z nieboszczykiem: zapowiedź nieszczęścia w małżeństwie albo innym związku ujrzeć w niej siebie: szczęśliwe zdarzenie w małżeństwie lub innym związku.

Gość jadzia:P
Nie martw się... ten sen może nic nie znaczyc. Choc pamiętam,że gdy mojej mamie przyśniła się jej Matka(moja babcia) i też była trumna i cała rodzina w tym śnie... Babcia zaraz niebawem umarła. Hmmm... A mi się dziś śniło,że biore ślub z moim EX. I byłam taka szczęsliwa... pamiętam,że tak bardzo podobał mi sie welon i była zima... a ja chodziłam boso po śniegu. Co to może znaczyc?:(

Gość nikitkaOna1
Bardzo kochalam babcie przejelam sie tym snem ehh