Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinskanastasja

nikt nie chce mnie zarywac..nawet faceci z czata mnie olewaja..;[

Polecane posty

Gość kinskanastasja

no co jest k****??!

ja cię nie olewam...ale nie znałem cię...podaj nr gg to ci udowodnię że nie wszyscy mają cię w dooopie...

Gość kinskanastasja
za mlody jestes dla mnie:(

Gość uygujghjkhkhjlhj
a ja mam odwrotnie, od kilku lat mam ciągle tego samego faceta a ciągle ktoś do mnie podłazi albo coś i potem przez to problemy mam z facetem:o a czy to kurcze moja wina że jacyś do mnie zarywają jak ja wszystkich olewam:o

Gość a potrafisz zrobić lodzika
z połykiem, tak by facet odleciał....

Gość nastasjakinski
23 lata mam;| czuje ze przegralam zycie ....koncze studia, nie mam pojecia co po nich, faceta brak, ciagle na utrzymaniu rodzicow, nosz k*** mac;[

Gość znajdź sobie dziewczynkę
bo zeby zycie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek

Gość nastasjakinski
nie chce dziewczyny.... do dupy ztym wsyztskim

Gość ja tam ci się moge
dobrać do dupy jak chcesz :classic_cool: skąd jesteś ?

Gość nastasjakinski
z poludnia PL...ale staram sie nie byc desperatka mimo wsyztsko...

Gość kinskanastasja
Auroton - masz za słaby samochód nie gadam z takimi 🖐️

Gość Lady86
:D A wiesz tak czasem bywa.. ja znowu zauwazylam ze jezeli jestem z facetem, wtedy mam adoratorow multum, a kiedy sama... to jakos nikt sie nie kreci.. zycie ;) a Ty sie nie zajadaj tylko wez sie w garsc. Na necie ciezko upolowac dobry kasek :))

Gość sypki loopez
jam jest z południa chętnie sie przelece po twoich lędzwiach :classic_cool:

do autorki topa...mam silniejszy wóz mam 3 auta...mam rajdowego malucha z silnikiem 1,2 MPI z pandy...ma 85 koni i 6,5 sek do setki...miałem jeszcze nie dawno jego fotkę w stopce...ale wszystkiego naraz nie mogę mieć w stopce...ale jak chcesz to ci mogę podrzucić fotkę...

Gość Lady86
Auroton, a mozg masz?? Nie imponuja nam pieniadze**, wiec wez o nich nie mow :P Wolimy wiedziec co myslisz i czemu...

Gość sypki loopez
mam doświadczenie w przelatywaniu kaloryferów

a kto tu mówił o pieniądzach...? ja po prostu kocham to co robię i jestem mechanikiem i wcale nie jestem szpanerem czy coś...

Gość sypki loopez
osz kurwa ale mnie dopadł zaszczyt :D pierwszy raz sie podemnie ktoś podszył so proud :classic_cool:

Gość Lady86
Owocna przyszlosc sie szykuje ;PP ;)

" nastasjakinski 23 lata mam;| czuje ze przegralam zycie ....koncze studia, nie mam pojecia co po nich, faceta brak, ciagle na utrzymaniu rodzicow, nosz k*** mac;[" Ja jestem z 14 lat starszy:O.Ale zawsze jest nadzieją że jak ktoś miły bedzie to dostaniesz robotę kata:classic_cool:.

Gość nastasjakinski
sorki nie bylo mnie chwile, a propo tamtego smaochodu to nie ja pisalam:P ja nie zwracam uwagi na samochod, ale swoja droga miec znajomego mechanika dobra rzecz;D Maxie a Ty czujesz sie wygranym ? ja naprawde czuje ze mam jakis glupi kryzys... i wlasnie normalnie jestem bardzo adorowana, ogladaja sie z amna na ulicy, a teraz jak kurcze chcialam z kims pogadac to nie ma zkim;[ wsyztsko po tym jak olal mnie facet ze szlacheckiej rodziny...czuje sie jak zwloki..

" nastasjakinski sorki nie bylo mnie chwile, a propo tamtego smaochodu to nie ja pisalam ja nie zwracam uwagi na samochod, ale swoja droga miec znajomego mechanika dobra rzecz;D Maxie a Ty czujesz sie wygranym ? ja naprawde czuje ze mam jakis glupi kryzys... i wlasnie normalnie jestem bardzo adorowana, ogladaja sie z amna na ulicy, a teraz jak kurcze chcialam z kims pogadac to nie ma zkim;[ wsyztsko po tym jak olal mnie facet ze szlacheckiej rodziny...czuje sie jak zwloki.." Zdecydowanie nie czuję się wygrany:O.Gdybym obalił prawa przyrody to by był sukces:D.

Gość nastasjakinski
ja sie czuje jakbym sie miala do grobu klasc..23 lata na karku , nic w zyciu nie osiagnelam, na dodatek wiedzac o sile pozytywnego myslenia, na mnie chyba dziala sila negatywnego..;/ i jeszcze ten niefart z facetami.......co za porazka na wszystkich frontach;o